26 Ekim 2012 Cuma

Mehmet Movie Database

Mehmet Movie Database

Efenim yeni bir oluşumla gene karşısınızdayım. Gerçi hala yapım aşamasında ancak bir giriniz bakınız izleyici olarak katılınız.


 Peki niye böyle bir site açma ihtiyacı duydum?


           Imdb denilen yaşasın mek danılds yaşasın kentaki fırayd çıkın mottosundaki film sitesine bir başkaldırı bir isyan duygusuyla bu yola çıktık. ( daha dogrusu çıktım kimsenin haberi yok) Elitist tayfanın sadece yönetmeni çok kişi seviyor diye daha filmi izlemeden yorum yapıp not vermesi adına, sırf isminin sonu kim zuk çuk takovsky ile bitiyor diye dağa taşa sığdırılmayan yanlı puanlamalar yapan sanat katilleri adına, sanat çok güzel hadi tankut bienalda yavru tavuk sergiliyorlar aa süpermiş diye konuşan andavallar adına, yalnız kalan bir elinde cips bir elinde bira günde beş tane film izleyip kendini mala bağlayan üniversiteli arkadaşlar adına, aa şu film nasılmış deyip imdb de filmi aratması sonucu 8 üzeri aldığını görünce matah bir şey olduğunu zannedip sınırlı kotasıyla blu-ray çekimini indirmesi akabinde filmin boktan çıkması sebebiye imdb ye saydıran küfür eden mağrur anadolu genci adına, senin adına daha rahat bir dünya ve mutluluk adına bu site kurulmuştur.



Peki filmler için biz oy verebilecek miyiz?


       Hayır. Adı üstünde mehmet movi database, sadece mehmet oy veriyor. Dana gibi mehmet yazmışım oraya. Siz de oy verebilseydiniz ismini bizdeoyverelimmoviedatabase koyardım.



Peki ya Mehmet de elitist bir amerikan uşağı tam bir mek danıldsçı kentakici ve misisipili ise oylarına nasıl güveneceğiz?


        Amma kastın yahu boş senetmi imzalattık arkadaşım. Senelere dayanan film izleme geçmişim sayesinde oylarımı olabilecek en objektif ve açıklamalı olarak sizin için kullanacağımdır.



Peki belki Mehmet hayatında hiç film izlemediyse?


       Hee mehmet zaten mağarada yaşıyor. Öte yandan bir kız tanımıştım hayatında hiç domates yememişti o geldi aklıma.



Peki me-


Lan bir git!




m-mdb.blogspot.com  (şimdi imdb düşünsün)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder