Yeryüzünü, çürümeye başlamış organik maddelerden temizlemek için, binlerce çeşit kurt vazifelendirilmiştir. İnsan vücudunda da bu temizlemeyi gerçekleştiren kurt türleri vardır.
Etrafımızda her yerde kurt yumurtası bulunabilir. Bu yumurtalar nefes veya ağız yolu ile insan vücuduna girebilir ancak sağlıklı vücut onları barındırmaz. Daha doğrusu, sağlıklı vücut, kurtların yaşayabilmesi için müsait bir ortam değildir. Fakat, sürekli zararlı yiyecekler tüketen ve devamlı hazımsızlık çeken bir insanın bağırsaklarında ve karaciğerinde atıklar toplanır, sürekli çürüme meydana gelir. Bu durumda vücuda giren kurt yumurtaları uygun yaşama alanı bulur ve yerleşir. Yumurtadan çıkan kurtlar karaciğer ve/veya bağırsakları temizleme vazifelerini yapmaya başlar.
Uykuda salya akması, dişlerin gıcırdatılması, uykuda sıçramak, terlemek ve terin pis kokması kurtların varlığını gösterir.
Tedavi
Beslenme alışkanlığı düzene sokulup, bağırsak tedavisi biter-bitmez, kurtlar dökülmeye başlar. Arkasından yapılacak karaciğer temizlemesiyle, karaciğer ve bağırsaktaki kurtlar tamamen dökülür. Çünkü temizlenmiş vücutta artık kurtların yapacağı bir iş kalmamıştır. Kurtların ölü olarak dökülmesi karaciğerdeki zehrin ne kadar ölümcül olduğunun göstergesidir.
Temizleme esnasında ve ondan sonra da her sabah 1 çorba kaşığı bal, 1 bardak su ile karıştırılarak içilir.
Karaciğer temizlemesi bittikten 1 gün sonra:
· Sabah, 1 çorba kaşığı bal, 1 bardak ılık su ile karıştırılır, bir tatlı kaşığı (çocuklara 5-7 damla) çörekotu yağı eklenir ve içilir.
· 1 saat sonra başlanarak öğleye kadar, kavrulmamış ve yeşil iç kabukları ayrılmamış kabak çekirdeği azar azar yenir. Çekirdek miktarı çocuklar için 50-100 gr. büyükler için 200 gr.'dır. Kabak çekirdeği, çocuklara, ezilerek ve bal ile karıştırılarak verilebilir. Eğer çekirdek balla yenirse, bal şurubu içmeye gerek kalmaz.
· Öğlen, kırmızı pancar, turp, havuç, taze soğan veya sarımsak, dere otu, tere, reyhan ve kekikle yapılmış salataya, limon suyu ve çörek otuyla karıştırılmış (sonra da süzülmüş) zeytinyağı dökülerek yenir. Bu salata sadece yiyecek değil, aynı zamanda kurtlara karşı kuvvetli bir ilaçtır. İstenirse salatadan 1 saat sonra 1 çeşit hafif yemek yenebilir.
· Akşam, kabukları soyulmadan buharda veya pilav içerisinde pişirilmiş 1 orta baş sarımsak yenir. Pişirilmiş sarımsak yerine 5-7 diş (çocuklara 1-3 diş) çiğ sarımsak da yutulabilir. 3-5 gün bu şekilde devam edilir.
· Sarımsaktan önce, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı (çocuklara 5-7 damla) greyfurt veya havuç suyuna katılarak içilir.
· Nane, kekik, papatya, sarımsak, soğan, tarçın, kimyon, beyaz lahana tohumu, kereviz tohumu, anason, çörekotu, beyazbiber, karabiber, zeytinyağı, defne yaprağı ve defne meyvesinin her biri kurtlara karşı ilaçtır. Tek-tek veya karışım şeklinde kullanılabilir:
· Kimyon + beyaz lahana tohumu + kereviz tohumu + kekik eşit miktarlarda öğütülür
Veya
· 3 ölçü kimyon + 3 ölçü anason + 1 ölçü tarçın + 1 ölçü beyaz biber +1 ölçü karabiber karıştırılıp öğütülür.
Bu karışımlardan biri 3-5 gün boyunca her akşam suyla 1 çay kaşığı yutulur.
Küçük çocuklarda, bağırsak kurtlarından kurtulmak için sadece beslenmeyi düzene sokmak, bal şurubu içirmek, havuç yedirmek, göbek çukurunu çörekotu yağı ile yağlamak ve iç çamaşırlarını temiz tutmak yeterli olabilmektedir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder