21 Mayıs 2015 Perşembe

Nurselin Mutfağı 21 Mayıs Ispanak Salatası Tarifi izle Erzurum 21.05.2015



21 Mayıs Nurselin mutfağı yemek tarifi programında yapılacak olan Erzurum yöresinden Ispanak Salatası Tarifi izle yayınlandıktan biraz sonra. Blogumuzda herkesle gösteriyoruz.. Nurselin Mutfağında hafta içi her gün birbirinden farklı tariflere yer veriliyor. Nurselin mutfağı yemek tarifi programında illere göre tariflere ağırlık verilmesi ilgiyi artırıyor. Ülkemizin bir çok ilinden yemek tariflerini Nurselin Mutfağında izleyebilirsiniz.Bu gün nurselin mutfağında yapılan tarifler erzurum ilinden. Erzurum tarzı verilen tarifleri tv ekranlarında izleyeceğiz.
Nurselin Mutfağı yemek tarifi programı show tv de Nursel Ergin tarafından sunulmakta. Nursel Erginin gösteriminde şimdiki bölümde erzurum yöresinden yemek tarifleri nasıl yapıldığını hazırlanışını ve yapılışını izledikten sonra burdan sizlerle tarifleri paylaşıyoruz.

Ispanak Salatası Tarifi izle

MALZEMELER
- 500 g ıspanak.
- 3 demet maydanoz.
- yarım demet dereotu.
- yarım demet taze nane.
- 1 su bardağı ince bulgur.
- 1 su bardağı nar.
- 1 adet portakal.
- 1 adet limon.
- 1 su bardağı dövülmüş ceviz.
- yarım çay bardağı sıv ıyağ.
- 2 yemek kaşığı nar ekşisi.
-1 çay kaşığı tuz.
Yapılışı:
Ispanaklar, dereotları, maydanozlar taze naneler ve taze soğanların sadece yeşil tarafları küçük küçük doğranıp geniş bir kaba alınır. Üzerine dövülmüş ceviz ve ayıklanmış nar eklenir. Sıcak suda 5-10 dakika bekletilen ince bulgur ilave edilir. 1 portakalın suyu sıkılır. Sıvı yağ, limon suyu nar ekşisi gezdirilip harmanlanır. Tuzu atılıp sunuma alınır.

 nurselin mutfağı izle 21 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifi 21 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifi 21 Mayıs perşembe Ispanak Salatası Tarifinurselin mutfağında bugün ne yapıldı 21 Mayıs perşembe Ispanak Salatası Tarifinurselin mutfağında bugün ne yapıldı 21 Mayıs perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı 21 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifi 21 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifi 21 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifi 21 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifi 21 Mayıs perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı 21 Mayıs perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı bugün nurselin mutfağında ne yapıldı bugün nurselin mutfağında ne yapıldı bugün nurselin mutfağında ne yapıldı nurselin mutfağı hangi kanalda nurselin mutfağı hangi kanalda bugün nurselin mutfağında ne yapıldı bugün nurselin mutfağında ne yapıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder