20 Mayıs 2015 Çarşamba

20 Mayıs Nurselin Mutfağı Saltanat Kayığı Tarifi izle Bursa





 Nurselin mutfağı yemek tarifi programında yapılacak olan Bursa ilinde Saltanat Kayığı tarifi seyret yayınlandıktan hemen sonra. Sitemizde herkesle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında her günfarklı lezzetlerde yemek tariflerine yer veriliyor. Özellikle yöresel yemek tariflerine ağırlık verilmesi programa ilgiyi artırmakta. Türkiyenin dört bir yanından yemek tarifleri Nurselin Mutfağında yemek tarifleri programında izleyebilirsiniz.

 Saltanat Kayığı Tarifi

MALZEMELER
- 10 adet dolmalık kabak.
- 400 g kaşar loru.
- yarım demet maydanoz.
- yarım demet dereotu.
- 1 tutam taze nane.
- 1 tutam çörekotu.
yapılışı:
Dolmalık kabakların baş ve uç kısmı alınır ve bol suda haşlanır. Ezilmeyecek kadar yumuşayınca ocaktan alınır. Boyundan ikiye bölünür ve içi oyulur.
Kaşar loru ufalanarak bir kaba alınır. Maydanoz, dereotu ve taze nane doğranarak üzerine eklenir ve harmanlanarak iç harcı hazırlanır.
Hazırlanan harçla oyulan kabakların içleri doldurulur. Çörekotu serpilir, sıvı yağ gezdirilir ve sunuma alınır.

 20 mayıs nurselin mutfağı Nurselin Mutfağı 20 Mayıs nurselin mutfağında ne yapıldı Nurselin Mutfağı yemek tarifleri menüsü 20 Mayıs çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı saltanat kayığı nasıl yapılır 20 Mayıs nurselin mutfağı canlı izle saltanat kayığı nasıl yapılır nurselin mutfağı yemek tarifleri bugün nurselin mutfağında ne yapıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder