11 Eylül 2013 Çarşamba

Devrim şehidi olmak için gerekli ulusalcı evraklar

Devrim şehidi olmak için gerekli ulusalcı evraklar

Ne attan düşeceksiniz ne damdan bizim istediğimiz gibi gaza gideceksiniz.

Hem kan hem can çıksın rantını afiyetle yiyelim.

Haydi ama çocuklar istedikleri gibi ölmüyorsunuz. Haydi çocuklar ekmek arası gaz kapsülü, kafaya gömülecek okkalı sopalar, kan şeridi çekilsin gözlerinize.. Damdan düşmek yok! Damdan düşer gibi kan mantarı gibi patlayan ulusalcı kafaların istediği ölümler böyle değil.

Ne attan düşeceksiniz ne damdan bizim istediğimiz gibi gaza gideceksiniz. Tabut sponsoru ulusalcı çöplüğün öldürmek istediği gibi öleceksiniz. Hüseyin Aygün performansınızı düşük buldu. Hüseyin Aygün milletvekilliğinden gezide ölüm antrenörlüğüne soyundu.

İşte ben bu yüzden gezi masumiyeti demiyorum gezi ukalalığı diyorum. Yaşayan çocukların üzerinde ölüm devrimi yapalım modası başladığından beri trend olanın kan biriktirme savaşı olduğunu gördüğümden beri bu olaylara masumane süsler vermeye çalışan kitleye gülüyorum.

Çocuklar kullanılıyormuş. Hani gezide zeka vardı ben zekayı bu kadar yanlış taşıyan aptal sürüsü görmedim. Ahmet Atakan damdan düştüğünde elini ayağını kamera deneği olarak kullanıp zorlama devrim şehidi yaftasını kullanmak ulusalcılar gibi beceriksiz katillere yakışırdı.

Ve bu olaylar can sıkıcı hale geldiğinde cana sıkıcı kurşunlar kullanmaya kalkanların son çırpınışları ateşli Eylül sahnesinde az seyirciyle sergilendi. İstedikleri kalabalık bu değildi. Sahil tatlı geldi, limonata bardaklarının soğukluğunu devrim ateşine değişmediler. Vay kaypaklar! Vay ikiyüzlü romantikler.

Sosyal Medyanın devrim mankenleri sanal kurtlarını dökemediler. Bu sefer olmadı. Dağdan gelmeyen ölüm haberleri canlarını sıkınca gezi bağındaki ölümlerden medet ummanın son nefesi de verildi. Devrim Şehidi.. Dam Şehidi. Apartman Girişi Şehidi. Otel Şehidi.

Olmuyor olmuyor azizim. Evraklar eksik! Önlü arkalı kan fotokopisi, 12 adet vesikalık niyetine ölümüne suratlar.. Hani nerde? Peki biz vicdansız mıyız? Asla! Adalet kayırıcılığı mı yapıyoruz Asla! Ahmet Atakan'a el fatiha tamam. Lakin öldüren kim? Ölmesi için kan kulislerinde ölüm koçluğu yapanlar kim? Komik olmayı başardığımız kadar insan olmayı başarsaydık damdan düşmüşe dönen siyasetçiler de Ahmet Atakan'ın ölüm halinden anlardı! Geçmiş olsun bir provakatörlükte komik ve beceriksiz bir şekilde damda noktalandı..

Esra Elönü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder