5 Şubat 2012 Pazar

Moda Haftası 1

Efenim geçenlerde bir moda bloguna rastladım ilginç bir konu başlığı gibi geldi ve bende sonunda bir kaç naçizane fikrimi belirttiğim moda kategorisi açayım dedim. Donatella versace olsun, rafuel olsun, ruben bariçello olsun hepsi sevdiğim ve yakından takip ettiğim modacılar.


1)Mary ve Jery (Maltepe)

      Burada Mary muhteşem püsküllü çizmeleri, pembe çorabı ve taşlı şapkası ile göz kamaştırıyor anca Jery için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 7 Katlı otopark modeli çizmeleri ve kaplan desenli taytı ile unisex nedir onu anlatmaya çalışan jery kolsuz süeteri ve elinde çantalarıyla maltepedeki metropol hayatının zorluklarına göğüs geriyor.

2)Ayrancıoğlu Kardeşler (Sarıyer)

     Ayrancıoğlu ailesinin veliaht prensesleri kardeşler, babaları jonathan ayrancıoğlunun muhteşem moda zevkinin arkasından gidiyor sanki. Görüldüğü üzere bütün kardeşler çocukluklarında aynı giydirilmeye mecbur ikizler gibi tek tip karşımızda duruyor. Pastel renkleri kullanan kardeşlerden Carolin ayrancıoğlu "ben hep böyle giyiniyorum ve bence modanın öncüsü benim" diyerek sosyetenin diğer güzellerine adeta taş çıkartıyor.

3) Björman Strausen Her Havzen (Pendik)


      Almanyada yaşarken Ülkece ünlü armatörümüz Doğan Doğduman ile evlenip pendik e yerleşen björman çocuklarına alışveriş yaparken objektifimize takıldı. Takılmaz olaydı. Ancak salonunuzda bir biblo olarak kullanabileceğiniz çizmeler, renk değiştiren gökkuşağı çorabı ve robocop kollarına sahip yeşil elbisesi ile pandik camiasını bayağı bir korkuttu.

4)Osman, Nuri, Boğaç Kardeşler ( Etiler)



 Efenim fotoğrafçımıza dün bir kaç erkek resmi çek onlarıda inceleyelim dedikten sonra bu resmi getirmesi kendisini kovmama sebep olsa da kendi sahışlarına münhasır giyinen morayazoğulları ailesinin playboyları bu hafta listemize giriyor. Soyadlarına yakışır şekilde giydikleri mor elbiseleri ve inci kolyeleriyle seksapel bir havaya bürünen kardeşler rengarenk saçlarıyla etiler sokaklarında boy gösteriyor.


5)Adriana limlim (Gebze)

Gebzenin zengin ailelerinden tüccar Hamdi beyin şımarık kızı adriana afedersiniz üzerine poşet giyse yakışacak bir güzelliğe sahip. Aile dostları Şuayip Karcon ların kızının düğününde boy gösteren adriana hepimize parmak ısırttı ve hatta çaycımız ali abi gebzeye giden ilk minibüse binmek üzere koşar adımlarla uzaklaştı. Adrianaya burdan sevgiler ve rıza abiyi görürse kaçmasını söylüyoruz.


   Bu hafta bu kadar moda yeter, haftaya erkek modasına yoğunlaşmayı düşünüyoruz. Esen Kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder