13 Şubat 2012 Pazartesi

Sevgililer Günü Ne Hediye Almalı 2012


  Efenim malum sevgililer günü yarın, her ne kadar yalnız bir şekilde girecek olsamda en azından sevgilisiyle girecek olanlar için bir kaç temennim olacak;

Sevgilinize kesinlikle sweatshirt almayınız ya da tşirt gömlek saat biblo parfüm kalemlik sezen aksu konser bileti oyuncak ayı ki özellikle ses kaydeden ve içinde seni seviyorum aşkıuum diye böğüren bir oyuncak ayı, oyuncak kedi ve köpek, gerçek yavru köpek ve kedi, balık v.b. şeyler, mümkünse yaratıcı olunuz.

Gidin çiçek alın. Ahah yok yahu çiçek almayın yada alcaksanız bugunden alın çünkü yarın çiçekler sanki gün içinde tohumlanıp yeşermişcesine yüzde beşyüz zamlanıyor.

Ne yapmalıyım peki mehmet? der gibisiniz sanki.

Gidin bir kağıt bulun kocaman bişi olsun, üzerine kocaman seni seviyorum sonra onu uçak yapıp sevgilinize atın. Ne bilim yahu ben yalnız bir adamım bilmem öle sevgili falan ama karşınızdaki bir hatun kişi ise ona kadın olduğunu hissettirebilmek için Gadın sın sen Gadınnnn diye yanında bağırabilirsiniz bence çok romantik.

Mutlu valentin günleri hepinize.

-bu arada mehmet nasıl biri anketinde adriana limadan hallice ve ciguli başabaş gidiyor oy kullanıp bired pite falan verirsenin sizi severim çok severim bisürü severim




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder