13 Eylül 2013 Cuma

Esma’ların katilleri mi doğru yolda Ey CHP!

Esma’ların katilleri mi doğru yolda Ey CHP!


Darbe zihniyeti dünyanın her yerinde aynı...

Darbenin genleri üzerinden insanlığın devamından yana olanların gen haritasını oluşturanlar da aynı…

Millet iradesini ve hukuku yok sayan, oligarşiyi kemikleştirmeye çalışan, askeri vesayetin devamını savunan, kendinden olmayana yaşam hakkı tanımayan, kavramları kendi isteği doğrultusunda yorumlayan kötü bir gen bu!

Siyonist ve Emperyalist düşüncenin devamına hizmet eden bir anlayışın geni bu!

Ülkemizde de kendi tarihiyle hiçbir zaman yüzleşemeyen CHP’de üzülerek söylüyorum ki bu geni taşımaktadır!

Sandıkta hiçbir zaman galip gelemeyen bu zihniyet bugün sokakta kaos çıkarma amacında olanları da açıkça desteklemektedir.

İşte bu CHP tam da 12 Eylül’ün yıldönümünde Mısır firavunlarının kanlı elini sıkmış, darbecilere olan desteğini bizzat oraya giderek göstermiştir.

"CHP olarak 3 Temmuz'da Mısır halkının yaptığı tercihi destekliyoruz. Hiç kimse Mısır halkının kararına müdahale edemez" diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, şimdi çıkmış “3 Temmuz demedik!” açıklaması yapıyor…

Malzeme ortada Sayın Loğoğlu malzeme ortada!

Ne tercihi, ne kararı, ne demokrasi si?

ABD, İsrail ve Körfez ülkelerinin desteği ile 3 Temmuz 2013 tarihinde Genelkurmay Başkanı Abdülfettah el Sisi komutasındaki ordu ile seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi zorbalıkla görevinden indiren bir yapıdan bahsetmiyor muyuz yoksa!

Sivil gösterileri kanla bastıran, binlerce insan şehit eden binlercesini de yaralayan onlar değil miydi yoksa?

Namaz kılan insanların üzerine ateş açan, Adeviyye ve Nahda meydanlarını boşaltmak için şiddet kullanan, siyasileri ve birçok kişiyi tutuklayanlar bu zihniyetten başkası mıydı yoksa?

Aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu sivillerin keskin nişancılar tarafından şehit edilmesi mi halkın seçimiydi yoksa!

İhvan liderlerinden Muhammed Biltaci'nin 17 yaşındaki kızı Esma’yı ve onun gibi birçoğunu acımasızca vuranlar mı doğru yolda yoksa, Ey vicdansız CHP!

Siyaseti bir kenara bırak siz baba da mı değilsiniz anne de mi değil siniz? Nesiniz siz? Duvar mı?

Öyle ya size göre Esma’lar için de ağlamak çaresizlikti değil mi!

Darbenin destekçileri arasında olan El Ezher Baş İmamı Ahmed El Tayyip’e

“Türk halkının büyük saygısını, sevgisini ve derin bağlılığını" ilettik derken bu bizim irademiz miydi peki?

El Tayyip darbe geni taşıdığı için mi Şeyh Hazretleri oldu sizin için?

Hadi şimdi kendi partinizi de Anayasa Mahkemesi’ne şikâyet etsenize!

Bir de hiç çekinmeden gelmiş, Şeyh’in Başbakan Erdoğan’ın sözlerinden dolayı çok kırıldığını ve derhal gönül alınması gerektiğini belirtiyorsunuz.

Siz ya çıldırmış olmalısınız yada darbecilerin kanlı başarısı başınızı fena halde döndürmüş olmalı…

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Sosyalist Enternasyonal Konseyi'nde Türkiye’yi şikâyet etmesini çabuk unutan gazeteci takımı da çıkmış Mısır'da “Erdoğan eleştirisi yaptırmayan CHP, AK Parti’ye diplomasi dersi verdi” diyor.

Bunların vicdanları öylesine kurumuş ki CHP’nin Mısır gezisinden çıkara çıkara bunu çıkarmışlar.

Mısır’da vahşet oldu beyler vahşet! Ve darbecilere övgü dizen CHP’nin gerçek amacının ne olduğu ile ilgili belirtiler tehlikeli suları işaret ediyor.

Daha önce de söylemiştim, Suudi Arabistan İstihbarat Şefi Bender Bin Sultan, Mısır darbesinden önce Kahire’ye gitmiş ve bizzat meydanların dağıtılması emrini vermişti.

Ülkemizde de sokaktaki kargaşayı destekleyen CHP, BAE Hükümeti'ne danışmanlık yapan Muhammed Dahlan'ın, Mursi'nin darbeyle devrilmesine yol açan süreçte sokak eylemlerini organize eden ‘Temerrud Haraketi'nin benzeri bir muhalefet hareketini başlatmak amacı ile yasadışı yollardan Türkiye'ye geldiğinin iddia edildiği bir ortamda Mısır’a gittiyse bunun karşılığının ne olduğunu bu topluma anlatmak zorundadır.

En kötüsü de alçak bir diktatörün ve avanesinin yanında yer alan CHP, Mısır’da gerçekleştirilen katliama da ortak olmuştur.

Siyasi yaşamı utançlarla dolu olan bir partinin hiçbir zaman yüzünün kızarmayacağının fotoğraflandığı gün olarak tarihin bir kenarına yazılacaktır bu ziyaretin taşıdığı anlam!

Bu arada bana diyorlar ki Gezi ve ODTÜ eylemlerinde ölenlere niye hiç acımıyorsunuz?

Bende diyorum ki, gençleri kandırarak sokağa döken ve yeni 12 Eylül denemeleri yapanlar onların katilleridir. Ve Allah tüm katillerin en ağır şekilde cezasını versin…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder