19 Eylül 2013 Perşembe

tecavüzcü Akp

Büyük düşünür Yılmaz Özdil, 15 Eylül tarihli "Vurun Kahpeye" başlıklı yazısında Türkiye ile ilgili öyle bir tablo çizmişki; sanırısın Türkiye'deki herkes potansiyel Coşkun!

Yazısını okumayanlarınız varsa kısaca bir özet geçeyim.

Yılmaz Özdil, yazısında Türkiye'de son yıllarda yaşanan turistlere yönelik tecavüz ve cinayet olaylarının bir listesini çıkartmış;

"İzmirli garson, İrlandalı iki kadını bıçakla doğradı. Antalya'da tecavüz edilen 14 yaşındaki kız polise sığındı. Kemer'de Rus kadın turist otel personelinin toplu tecavüzüne uğradı. Rus turist kız yılbaşı gecesi Taksim'de, ahtapot gibi uzanan ellerden korunmak için otobüs durağının tepesine tırmandı vs..."
Liste daha uzun ben sadece kısa bir özet geçtim konuyu anlayalım diye.

Yazısının sonunu da şu şekilde zırvala... pardon! bağlamış sevgili Yılmaz abimiz;

"Güya memlekete "edep" dersi veriyorsun ama...Memleketi öyle hale getirdinki, kuytuda kıstırsalar Mısırlı Rabia'ya bile tecavüz edecekler, haberin yok!"

Şimdi öncelikle bu listedeki olayların iğrençliği konusunda hepimiz hemfikiriz. Ama burada bu iğrençliklere AKP hükümetini azmettirici gibi göstermek de ucuz siyaset yaltakçılığından başka birşey değildir.

Şu yazıdan sizin ne anladığınızı bilmem. Ama benim gördüğüm, Yılmaz Özdil kendi kendini ele verip kendisiyle çelişen bir yazı yazmış yine.

Olaylara baktığımızda, olayların iğrençliğinin yanı sıra bu olaylara sebep olan ve sapık düşünceleri fiiliyata döken cesaret kaynağı alkolün etkisini görmezden gelemeyiz.

Yani, sen şimdi bu ülkede saat 22'den sonra içki satışını yasaklayan düzenlemeye karşı çıkacaksın, sonra yılbaşı gecesi içip azıtan bir grup magandanın rus kızı taciz etmesinden başbakanı sorumlu tutacaksın!

Bitmedi!

Sen, Başbakan bu ülkede dindar bir nesil yetişmeli dediğinde buna karşı en sert yazıları yazıp en ağır eleştirileri yapacaksın, sonra da kalkıp adam kızın boğazını kesmiş cesedini de çöpe atmış diye yine başbakanı sorumlu tutacaksın!

Daha kötüsü; sen, Mısır'da şehit edilen Rabia'nın arkasından; "Nasılda bok çuvalı gibi yere yığıldı ama. hahaha" ve; "Acaba bakiremi gitti yazık" gibi insanlık dışı twit atan, Allah'a ve Peygamber'e açıkça küfürler ettiği görüntülenen bi mahlukata şehit diyeceksin ve sonra da yazında Rabia'nın adını anacaksın!..

Kendine gel efendi!

Bu iğrenç tecavüzleri ve cinayetleri gerçekleştirenler camidenmi çıkıp yapmış bu eylemleri?

İçinde ALLAH korkusu olan birilerinin yapması mümkün olan şeylermi?

Şiddet uygulayan polisler hakkında soruşturma açan ve bir çoğunu açığa alan bir hükümet, o polislerin arkasında mı durmuş oluyor?

Allah aşkına elinizi vicadınıza koyun ve söyleyin,

Bu kardeşinizin bu tespitleri yanlışmı?

Yılmaz abi,

senin o silah gibi kullandığın kaleminin ucu sana dönmüş haberin yok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder