2 Eylül 2013 Pazartesi

Hazır Reklam Oluşturma Sitesi

snackwebsitesReklamlar sizi, firmanızı yada ürününüzü tanıtabilecek resimler,yazılar,vide ve sesler....
Kısaca reklam alıcıyı harekete geçiren bir olgu ancak görsel olmayan hiçbirşey alıcıyı harekete geçirmiyor. sitelerde dolanıyorsunuz ve karşınıza çıkan hareketli ve albenisi olan hatta sitenin bir parçası gibi görünen reklamlar.

Bu konumuzda reklamın önemini vurgulamayacağım, sadece görselliğin reklamda nekadar ilgi çekici olduğunu size biraz anlatmak istedim. Peki neyle yapılır bu görsellik ve nasıl ilgi çekici bir hal alır.

Genellikle reklamları ilgi çekici yapan şey onların hareket eden nesneler barındırmasıdır. Temel olarak arka arkaya sıranmış resimler sırayla geçerek hareket ediyormuş hissi verir ki buda gerçekten kullanıcıyı çeker. Ancak asıl olan bunu flash yada gif uygulamasından bahsediyorum, nasıl kolay yoldan yapabiliriz.

Bunu yapabileceğimiz Adobe Flash Player, Adobe Fireworks yada Adobe Photoshop gibi araçlar var fakat bu gerçek anlamda profesyonellik ve uğraş isteyen bir iş. Bunlarla uğraşmak istemiyor ancak sizde bir reklam bandı hazırlamak istiyorsanız şimdi vereceğim site tam size göre;

http://www.snackwebsites.com

Bu sitede .gif, flash vs uygulamaların hem hazır animasyonları var hemde birleştirmek ve yayına hazır hale getirmek çok kolay sadece bilmeniz gereken nerede ne yazmasını istediğiniz.

Not: Sitede bazı yerlerde sizden premium üyelik talebinde bulunabilir yada hazırladığınız projeyi istediğiniz çıktıda (ücretsiz hesapta) vermeyebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder