15 Eylül 2013 Pazar

Adobe Muse İle Kolay Site Tasarımı

adobe museHer web tasarımcısının ortak sorunudur web sitesi tasarladıktan sonra bunu düzgün bir biçimde html kodlarına dönüştürmek. HTML kodları css kodları hepsi birbirine karşır ve bir müddet sonra içinden çıkılamaz hale gelir. Tabiki konumuzda bahsedeceğimiz program bu sorunu aşmış ve en basit şekilde web tasarımcılarının hizmetine sunulmuş.

Mesela elinizde bir tasarımınız var psd olrak bunu parçaldınız ve parça resimlerini html olarak birleştirmelisiniz.Bu sırada devreye Adobe Creative Cloud tarafından üretilmiş yeni Muse CC giriyor ve sizi html kodlarıyla uğraştırmaktan kurtarıyor.

Basit bir anlatımla parçaldığınız resimleri programda yeni bir proje oluşturarak kolayca tekrar birleştiriyorsunuz, html olarak çıktı aldığınızda bu resimler otomatik olarak divlerin içine hizalı bir şekilde yerleşmiş oluyor.

Kullanımı oldukça basit. Aynı zamanda size zamandan oldukça büyük bir kazanç sağlıyor.Programın yasal 30 Günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz.


30 Gün Deneme Sürümünü Kullan
Not: Siteye girince sağ tarafta dene butonuna tıklayak programı indirin ve bilgisayarınıza kurun. Programdan memnun kalırsanız aynı sayfada Adobe'nin yeni CC serisini satın alabilirsiniz.
Programdan Görseller
adobe muse

adobe muse

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder