8 Temmuz 2015 Çarşamba

8 Temmuz Nurselin Mutfağı Sıkma Tarifi İzle Mersin 8.07.2015


sikma-tarifi-izle-nurselin-mutfagi-5215645
8 Temmuz Nurselin mutfağı show tv tarif programında yapılacak olan Mersin ilinde Sıkma tarifi seyret programdan hemen sonra. Blogumuzda sizinle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında her gün birbirinden lezzetli yemek tariflerine yer veriliyor. Özellikle farklı ilerden tariflere ağırlık verilmesi tv programında ilgiyi artırmakta. Türkiyenin bir çok ilinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında yemek tarifleri programında izleyebilirsiniz. 8.07.2015
Sıkma Tarifi izle
Malzemeleri:
HAMURU İÇİN

5 su bardağı un.
1,5 su bardağı ılık süt.
1 tatlı kaşığı tuz.
1 tatlı kaşığı şeker.
1 tatlı kaşığı kuru maya.
1 batdak ılık su.
İÇ HARCI İÇİN.
500 g lor peyniri.
2 adet kuru soğan.
Yarım çay bardağı sıvıyağ.
Pulbiber.
Karabiber.
Tuz.
Ilınan süt geniş bir kaba alınır. Kuru maya ve şeker atılır. Tozlar eriyene kadar karıştırılır. 1 bardak su eklenir ve tuz atılır. Ortalama 5 bardak unla kulak memesi kıvamında hamur yoğurulur. Üzeri kapatılıp 30 dakika dinlendirilir.
Küçük doğranan soğanlar sıvıyağ gezdirilen tavaya alınır. Kavrulunca peyniri eklenir ve birlikte kavrulurlar. Pulbiber, karabiber ve tuz atılıp ocaktan alınır.
Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler elde edilir.
Tabak büyüklüğünde açılır. Sacın üzerinde yoksa yağsız tavada çevrilerek pişirilir. Bir yüzeyine sıcakken tereyağ sürülüp iç harç konur ve rulo şeklinde sıkı sıkı sarılarak sunuma alınır.
nurselin mutfağında ne yapıldı nurselin mutfağı izle, 8.07.2015 nurselin mutfağı izle bugün nurselin mutfağında ne yapıldı 8 Temmuz nurselin mutfağı canlı izle Mersin Nurselin mutfağı yemek tarifleri nurselin mutfağı  8 Temmuz nurselin mutfağı canlı İzle Mersin, nurselin mutfağı izle bugün nurselin mutfağında ne yapıldı Sıkma Tarifi izle 8.07.2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder