16 Temmuz 2015 Perşembe

15 Temmuz Nurselin Mutfağı Patlıcan Oturtma Tarifi İzle Amasya 15.07.2015

patlican-oturtma-tarifi-nurselin-mutfagi

15 Temmuz Nurselin mutfağı show tv tarif programında yapılacak olan Amasya ilinde Patlıcan Oturtma tarifi seyret programdan hemen sonra. Blogumuzda sizinle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında her gün birbirinden lezzetli yemek tariflerine yer veriliyor. Özellikle farklı ilerden tariflere ağırlık verilmesi tv programında ilgiyi artırmakta. Türkiyenin bir çok ilinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında yemek tarifleri programında izleyebilirsiniz. 15.07.2015 Patlıcan Oturtma Tarifi izle Malzemeleri:
1 kilo dana kuşbaşı.
8 adet patlıcan.
6 adet patates.
3 adet kuru soğan.
3 diş sarımsak.
4 adet domates.
5 adet sivri biber.
1 yemek kaşığı biber salçası.
1 yemek kaşığı domates salçası.
Yarım çay bardağı sıvıyağ.
1 yemek kaşığı tereyağ.
Karabiber.
Tuz.
Dana etleri tencereye alınıp kavrulur. Suyunu salıp çekince sıvıyağ gezdirilir ve tereyağ bırakılır. Daha sonra sırasıyla küçük küçük doğranan soğanlar, sivribiberler ve domatesler eklenir. Biber ve domates salçası bırakılır. Doğranan sarımsak ilave edilir. Karabiber ve tuz atılıp ocaktan alınır. Kabuğu alınan ve kuşbaşı doğranan patatesler bol yağda kızartılarak sunum tabağının altına dizilir. Üzerine közlenip kabuğu alınan ve iri doğranan patlıcanlar serilir. Son olarak pişirilen etli ve sebzeli yemek üzerlerine yayılır ve 180 derecede pişmek üzere fırına verilir.

nurselin mutfağında ne yapıldı nurselin mutfağı izle, 15.07.2015 nurselin mutfağı izle bugün nurselin mutfağında ne yapıldı 15 Temmuz nurselin mutfağı canlı izle Amasya Nurselin mutfağı yemek tarifleri nurselin mutfağı  15 Temmuz nurselin mutfağı canlı İzle Amasya, nurselin mutfağı izle bugün nurselin mutfağında ne yapıldı Patlıcan Oturtma Tarifi izle 15.07.2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder