28 Nisan 2015 Salı

Nurselin Mutfağı 28 Nisan 2015 Dövme Çorbası Tarifi

28 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 28 nisan salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 28 nisan 2015 nurselin mutfağı Dövme Çorbası nasıl yapılır, 28 nisan 2015 nurselin mutfağı Dövme Çorbası tarifi, Dövme Çorbası malzemeleri Dövme Çorbası nasıl pişirilir Dövme Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Dövme Çorbası, Nurselin mutfağı salı yemekleri, Nurselin Mutfağı 28.04.2015


Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nurselin mutfağı programında yapılacak olan Dövme Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.


DÖVME ÇORBASI


Malzemeleri:
- 3 parça tavuk eti. 
- 1 bardak dövme.
- 1 bardak nohut.
- 2 kaşık tereyağı.
- 1 kuru soğan.
- 1 kaşık biber salçası.
- 1 kaşık domates salçası.
- 1 tatlı kaşığı tuz.
- 1 çay kaşığı karabiber.
- 1 çay kaşığı pul biber.
- su.

Hazırlanışı:
Tencereye 2 kaşık tereyağı konur. Üzerine küçük küçük doğranan soğanlar bırakılır. Kavrulunca domates ve biber salçası bırakılır. İri doğranan tavuk etleri eklenir. 1 gün önceden ıslatılan nohut ve dövmesi konur. Tuzu, karabiberi ve pul biberi atılır. Suyu eklenir ve pişirilmeye pişirilmeye bırakılır. Düdüklü tencerede de pişirebilirsiniz. Piştiği zaman doğranan maydanozlar üzerine bırakılır ve ocaktan alınır.Dövme çorbası sunuma hazırdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder