27 Nisan 2015 Pazartesi

Nurselin Mutfağı 27 Nisan 2015 Midye Börek Tarifi


27 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 27 nisan pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 27 nisan 2015 nurselin mutfağı Midye Börek nasıl yapılır, 27 nisan 2015 nurselin mutfağı Midye Börek tarifi, Midye Börek malzemeleri Midye Börek nasıl pişirilir Midye Börek nasıl yapılır, nurselin mutfağı Midye Börek, Nurselin mutfağı pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı 27.04.2015

 



 


 

Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nurselin mutfağı programında yapılacak olan Midye Börek tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

 

MİDYE BÖREK


Malzemeler :
5 adet yufka. 
yarım kalıp yağlı beyaz peynir.
1 tutam maydanoz.
1 su bardağı süt.
yarım su bardağı sıvı yağ.
2 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
Yufkalar büyükce açılıp ikiye katlanır ve ortasından kesilir. Çıkan üçgen dilimlerin üzerine tek tek süt ve sıvıyağ karışımı sürülür. Üçgenin kalın tarafının orta kısmından parmak ile uç kısmına doğru toparlanır. Çıkan kanatlar uçlarından üstüste konur ve üzerine peynirli maydanozlu iç harçtan 1 kaşık yerleştirilip rulo şeklinde sarılır. Üzerine yağlı kağıt serilen fırın tepsisine dizilir. Üzerine eritilen tereyağ gezdirilir. 200 derecede fırına verilir. Pişme süresi ortalama 30 dakikadır fakat her fırında bu sürenin değişebileceğini unutmayınız.


Nurselin Mutfağı 27 Nisan 2015 Ispanaklı Kiş Tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder