27 Nisan 2015 Pazartesi

Nurselin Mutfağı 27 Nisan 2015 Cheesecake Tarifi


27 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 27 nisan pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 27 nisan 2015 nurselin mutfağı cheesecake nasıl yapılır, 27 nisan 2015 nurselin mutfağı cheesecake tarifi, cheesecake malzemeleri, cheesecake nasıl pişirilir, cheesecake nasıl yapılır, nurselin mutfağı cheesecake, Nurselin mutfağı pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı 27.04.2015 cheesecake




 

Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nurselin mutfağı programında yapılacak olan cheesecake tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

 

CHEESECAKE


Malzemeleri:
Hamuru için:
2,5 paket yulaflı bisküvi. 
110 g tereyağı

kreması için:
3 adet yumurta. 
1 su bardağı şeker. 
1 su bardağı yoğurt. 
1 paket süt kreması. 
2 paket toz krem şanti. 
1 paket labne.

Sosu için:
500 g vişne. 
2 yemek kaşığı şeker. 
2 yemek kaşığı mısır nişastası. 
2 bardak su.

Hazırlanışı:
Yulaflı bisküviler rondodan geçirilip bir kaba alınır. Üzerine eriyen fakat kaynamayan tereyağı dökülür ve özleşene kadar karıştırılır. Pasta çemberine veya kelepçeli kalıba alınıp bastırılarak üzeri düzlenir. Buzdolabında dinlendirilir. Geniş bir kaba 3 yumurta kırılır ve 1 bardak şekerle çırpılır. 1 bardak yoğurdu süt kreması, 2 paket toz kremşantisi ve 1 paket labnesi konulup mikserle çırpılır. Dolaptan alınan kalıptaki karışımın üzerine dökülür. Kalıbınızı alacağınız fırın tepsisine biraz su bırakmalısınız. 180 derecede önceden ısıtılan fırına verilir. Ortalama pişme süresi 45 dakikadır ama her fırında bu sürenin değişeceğini unutmayınız. Üstü kızarınca olmuş demektir. Fırından çıkınca soğumaya bırakılır. 
Vişneler üzerine 2 bardak su, 2 kaşık şeker ve nişasta eklenerek pişirilmeye bırakılır. Kaynayınca ocaktan alınır ve soğutulmaya bırakılır. 
Fırından çıkan kek kalıptan çıkarılır. Üzerine soğuyan vişneli sos gezdirilir ve sunuma hazırdır.
Önemli Not; Bütün işlemler bittiğinde dolapta en az 2 saat bekletmenizi öneririz,



Nurselin Mutfağı 27 Nisan 2015 Midye Börek TarifiNurselin Mutfağı 27 Nisan 2015 Ispanaklı Kiş Tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder