27 Nisan 2015 Pazartesi

27 Nisan 2015 startv Elimin Lezzeti İzle - Elimin Lezzeti 27 Nisan 2015 Tarifleri

Elimin Lezzeti

Yüzde yüz yerli format olarak hazırlanan ve dünyada pek çok ülkede yayınlanan “Elimin Lezzeti” hafta içi her gün 14.30'da Star'da!
Sunuculuğunu ünlü oyuncu ve sunucu Hande Katipoğlu’nun yapacağı, şef olarak da alanında bir numara olan Türk Aşçı Milli Takım üyesi Esat Özata’nın yer alacağı Elimin Lezzeti yarışmasında her hafta birbirinden iddialı 4 kişi haftanın şampiyonu olmak için yarışacak.

Kurallar çok basit
Elimin Lezzeti’nde dört yarışmacı, her gün uzman aşçı Esat Özata’nın verdiği yemekleri tariflerine uygun yapmaya çalışacak. Tüm yarışmacılar aynı malzemelerle ve ölçülerle aynı yemeği en lezzetli haliyle yapmak için uğraşacak. Ancak Elimin Lezzeti’nde asıl heyecan final dakikalarında yaşanacak.
Her günün sonunda tadım odasında puanlama heyecanı  yaşanacak.
Elimin Lezzeti’nde yarışmacılar kendi yemekleri de dahil tüm yemekleri gözleri bağlı olarak tadacak ve puanlayacak. Gözleri bağlı bu tadımlarda yarışmacılar kendi yemeklerine en düşük puanı verebilecekleri gibi en dişli rakiplerine yüksek puanlar verebilir. Bu heyecana şef Esat Özata’nın vereceği puanlar ve yapacağı değerlendirmeler de eklenecek.Beş günün sonunda en yüksek puanı alan haftanın şampiyonu olacak.
 Elimin Lezzeti hafta içi her gün 14.30'da Star'da


 Haftaiçi her gün ekrana gelen Elimin Lezzeti programında bulunan tariflere yayınlandıktan hemen sonra sitemizden ulaşabilirsiniz.

Elinin lezzetine güvenenler, “En güzel yemeği ben yaparım” diyenler ekran başına...
Elimin Lezzeti’nde bu haftanın yarışmacıları Hayriye, Işıl, Derya ve Leyla.

Hafta içi, 14.30’da ekrana gelen, sunuculuğunu Hande Katipoğlu’nun yaptığı, şef olarak da milli aşçı Esat Özata’nın yer aldığı Elimin Lezzeti’nde birbirinden iddialı 4 kişi haftanın şampiyonu olmak için yarışıyor.
Yarışmanın Formatı
Tüm yarışmacılar aynı malzemelerle ve ölçülerle aynı yemeği en lezzetli haliyle yapmak için uğraşıyor. Ancak Elimin Lezzeti’nde asıl heyecan final dakikalarında yaşanıyor.

Her günün sonunda tadım odasında, yarışmacılar kendi yemekleri de dahil tüm yemekleri gözleri bağlı olarak tadarak puanlıyor. Gözleri bağlı bu tadımlarda yarışmacılar kendi yemeklerine en düşük puanı verebilecekleri gibi en dişli rakiplerine yüksek puanlar verebiliyorlar. Bu heyecana şef Esat Özata’nın verdiği puanlar ve yaptığı değerlendirmeler de ekleniyor.Beş günün sonunda en yüksek puanı alan haftanın şampiyonu oluyor.

YULAFLI KEK ÜZERİNE HURMA-İNCİR TATLISI YAPILDI.

Derya 49 puan
Hayriye 50 puan
Işıl 38 puan
Leyla 43 puan aldı.

Şeften de alınan puanlarla HAYRİYE birinci oldu.



Etiketler:27 Nisan 2015 startv Elimin Lezzeti İzle - Elimin Lezzeti 27 Nisan 2015 Tarifleri, 27.04.2015 startv Elimin Lezzeti son bölüm izle,startv Elimin Lezzeti son bölüm tarifleri 27 nisan 2015 , startv Elimin Lezzeti tek parça full izle 27.04.2015 ,Elimin Lezzeti haftanın birincisi kim oldu kim kazandı,27.04.2015 Elimin Lezzeti startv tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder