14 Haziran 2015 Pazar

Nurselin Mutfağı ŞİŞ Tarifi izle 12 Haziran



12 Haziran 2015 de Nurselin mutfağı yemek programında yapılacak olan ŞİŞ tarifi izle yayınlandıktan hemen sonra. Blogumuzda sizinle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında hafta içi her gün birbirinden lezzetli tariflere yer veriliyor. Programlarında yöresel tariflere ağırlık verilmesi ilgiyi artırıyor. Türkiyenin bir çok ilinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında izleyebilirsiniz.

ŞİŞ Tarifi izle

Malzemeleri:
- 2 kilo yağlı iri doğranmış dana kuşbaşı.
- 2 adet kivi.
- 2 kuru soğan.
- 5 domates.
- 1 yemek kaşığı tuz.
- 1 tatlı kaşığı karabiber.
SALATASI İÇİN. 
- 5 adet soğan.
- 2 yemek kaşığı sebze sirkesi.
- 1 bardak su.
Yapılışı:
İri doğranan kuşbaşı etlerin içine piyazlık doğranan kuru soğanlar, rendelenen domatesler ve kiviler katılır. Kivi bu yemeğin özelliğidir ve yumuşamasını sağlayacaktır. Tuzu ve karabiberi atılıp güzelce harmanlanır. Bu şekilde dolapta 1 saat bekletilir. Şişlere dizilip mangalda pişirilir. Piyazlık doğranan kuru soğanların üzerine suda açılan sebze sirkesi gezdirilerek hazırlanan salatası ve lavaş ekmeği ile birlikte sunuma alınır. Sebze sirkesini büyük marketlerde kolaylıkla bulabilirsiniz.
Mangalınız yoksa fırında da pişirebilirsiniz.


 12 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, nurselin mutfağı izle, 12 Haziran cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı Nevşehir hangi kanalda, 12 Haziran 2015 nurselin mutfağı ŞİŞ nasıl yapılır, 12 Haziran 2015 nurselin mutfağı ŞİŞ tarifi, ŞİŞ malzemeleri, ŞİŞ nasıl yapılır, nurselin mutfağı ŞİŞ, ŞİŞ nasıl pişirilir,Nurselin mutfağı cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı Nevşehir 12.06.2015 ŞİŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder