20 Haziran 2015 Cumartesi

20 Haziran Nurselin Mutfağı Peynir Tatlısı Tarifi izle Çanakkale



Nurselin mutfağı yemek tarifi programında yapılan Çanakkale yöresinden Peynir Tatlısı tarifi izle yayınlandıktan hemen sonra. Blogumuzda herkesle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında her günfarklı lezzetlerde yemek tariflerine yer veriliyor. Özellikle farklı ilerden tariflere ağırlık verilmesi programa ilgiyi artırıyor. Ülkemizin bir çok ilinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında programında izle.


Peynir Tatlısı Tarifi

Malzemeleri:
1 kilo tuzsuz peynir.
2 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı şeker.
3 yemek kaşığı un.
Hazırlanışı:
Tuzsuz peynir ufalanır ve tavaya alınır. Karıştırılarak eritilir. Bizim peynirimiz yağını salmadığı için biz 2 kaşık tereyağ koyduk. Fakat siz peyniriniz yağlı ise hiç koymayabilirsiniz. Un bırakılır. Şekeri konur. Bütün malzeme özleşince ocaktan alınır ve sunuma hazırdır.



20 Haziran nurselin mutfağı canlı izle nurselin mutfağı yemek tarifleri bugün nurselin mutfağında ne yapıldı 20 Haziran cumartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı nurselin mutfağı yemek tarifleri Nurselin Mutfağı 20 Haziran nurselin mutfağı tarifleri nurselin mutfağı tarifleri nurselin mutfağı tarifleri Nurselin Mutfağı yemek tarifleri menüsü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder