20 Haziran 2015 Cumartesi

20 Haziran Nurselin Mutfağı İç Bakla Tarifi izle Çanakkale



Nurselin mutfağı yemek tarifi programında yapılan Çanakkale yöresinden İç Bakla tarifi izle yayınlandıktan hemen sonra. Blogumuzda herkesle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında her günfarklı lezzetlerde yemek tariflerine yer veriliyor. Özellikle farklı ilerden tariflere ağırlık verilmesi programa ilgiyi artırıyor. Ülkemizin bir çok ilinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında programında izle.


İç Bakla Tarifi

Malzemeleri:
1 kilo bakla.
5 adet enginar.
1 demet taze soğan.
Yarım demet taze nane.
Yarım demet dereotu
1 adet kuru soğan.
Yarım çay bardağı zeytinyağı.
1 tane kesme şeker.
Tuz.
Sıcak su.
Hazırlanışı:
İri doğranan kuru soğanlar dibine zeytinyaği gezdirilen tencereye alınır. Rengi dönünce taze soğanın sadece yeşil kısımları doğranıp üzerine eklenir. Kabuğu alınan baklalar ve kuşbaşı doğranan enginarlar katılır. Tuzu atılıp sıcak suyu verilir. Tatlandırmak adına kesme şeker bırakılır. Pişmesine yakın küçük kıyılan taze nane ve dereotu eklenip ocaktan alınır.


20 Haziran nurselin mutfağı canlı izle nurselin mutfağı yemek tarifleri bugün nurselin mutfağında ne yapıldı 20 Haziran cumartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı nurselin mutfağı yemek tarifleri Nurselin Mutfağı 20 Haziran nurselin mutfağı tarifleri nurselin mutfağı tarifleri nurselin mutfağı tarifleri Nurselin Mutfağı yemek tarifleri menüsü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder