19 Haziran 2015 Cuma
Nurselin Mutfağı ÇİĞ KÖFTE Tarifi 19 Haziran
19 Haziran 2019 Nurselin Mutfağı ÇİĞ KÖFTE Tarifi
ÇİĞ KÖFTE Tarifi
Malzemeleri:
750 g çiğ köftelik kıyma.
2 su bardağı ince bulgur.
1 adet kuru soğan.
1 yemek kaşığı biber salçası.
1 yemek kaşığı domates salçası.
1 yemek kaşığı pul biber.
1 tatlı kaşığı karabiber.
1 tatlı kaşığı yenibahar.
yarım bardak su.
İnce bulgur yarım bardak su ile ıslatılır. Biber ve domates salçaları bırakılır. Yeni baharı, karabiberi, pul biberi ve tuzu atılır. Çok küçük doğranan soğan ve kıyması eklenir Özleşene kadar iyicene yoğurulur. Sıkılarak sunum tabağına alınır. Marulla servis edilir.
Nurselin Mutfağı Yemek tarifi, 19 Haziran Nurselin Mutfağı, ÇİĞ KÖFTE nasıl yapılır, ÇİĞ KÖFTE malzemeleri nelerdir, 19.06.2019 ÇİĞ KÖFTE tarifi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder