Bugün Ardanın Mutfağı Vişne Kompostosu Tarifini izle, ekranlarda izlediğimiz tarif:
Vişne Kompostosu Tarifi izle
Malzemeler;
500 gr donuk vişne
2 su bardağı toz şeker
1 litre su
4 adet karanfil
1 adet çubuk tarçın
3-4 küp zencefil
Hazırlanışı;
Taze vişne kullanıyorsanız saplarını ve çekirdeklerini ayıklayın ve yıkayın.
Derin bir tencereye suyu koyun, şekeri ilave edip kaynatın. İçine karanfilleri, çubuk tarçını ve zencefili ekleyin.
Baharatlar aromalarını bıraktıktan sonra içinden zencefil, çubuk tarçını ve karanfilleri alın.
Vişneleri ekleyin, bir taşım daha kaynatıp, oda sıcaklığında soğutun ardından buzdolabına alın.
Buzdolabında soğuttuktan sonra servis edin.
20 Haziran 2015 ardanın mutfağı Vişne Kompostosu tarifleri, izle ardanın mutfağı izle, ardanın mutfağında ne yapıldı, bugün ardanın mutfağında ne yapıldı, 20 Haziran cumartesi ardanın mutfağında bugün ne yapıldı, ardanın mutfağı hangi kanalda, 20 Haziran 2015 ardanın mutfağı Vişne Kompostosu nasıl yapılır, 20 Haziran 2015 ardanın mutfağı tarifi, malzemeleri, Vişne Kompostosu nasıl pişirilir, nasıl yapılır, ardanın mutfağı, ardanın mutfağı pazar yemekleri, ardanın Mutfağı izle 20.06.2015
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder