14 Haziran 2015 Pazar

Nurselin Mutfağı İKRA Tarifi izle 12 Haziran



12 Haziran 2015 de Nurselin mutfağı yemek programında yapılacak olan İKRA tarifi izle yayınlandıktan hemen sonra. Blogumuzda sizinle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında hafta içi her gün birbirinden lezzetli tariflere yer veriliyor. Programlarında yöresel tariflere ağırlık verilmesi ilgiyi artırıyor. Türkiyenin bir çok ilinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında izleyebilirsiniz.

İKRA Tarifi izle

Malzemeleri:
 2,5 su bardağı börülce.
 3 adet patlıcan.
 4 adet patates.
 2 adet kuru soğan.
 2 adet domates.
 yarım yemek kaşığı domates salçası.
 yarım yemek kaşığı biber salçası.
 yarım çay bardağı sıvıyağ.
 1 tatlı kaşığı tuz.
Hazırlanışı:
Doğranan soğanlar sıvıyağ gezdirilen tencereye alınıp kavrulur. Rengi dönünce biber ve domates salçaları bırakılır. Kuşbaşı doğranan domatesler, patatesler ve tuzlu suda bekletilip acısı alınan patlıcanlar sırasıyla eklenip pişirilmeye bırakılır. Sotelenince haşlanıp suyu süzülen börülcesi katılıp kısık ateşte 1015 dakika daha pişirilir. Ocaktan alınan İkramız sunuma hazırdır.

 12 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, nurselin mutfağı izle, 12 Haziran cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı Nevşehir hangi kanalda, 12 Haziran 2015 nurselin mutfağı İKRA nasıl yapılır, 12 Haziran 2015 nurselin mutfağı İKRA tarifi, İKRA malzemeleri, İKRA nasıl yapılır, nurselin mutfağı İKRA, İKRA nasıl pişirilir,Nurselin mutfağı cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı Nevşehir 12.06.2015 İKRA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder