10 Haziran 2015 Çarşamba

Nurselin Mutfağı 10 Haziran Islama Köfte Tarifi izle Sakarya 10.06.2015



10 Haziran çarşamba Nurselin mutfağı yemek tarifi programında yapılacak olan Sakarya yöresinden tarifi izle yayınlandıktan hemen sonra. Sitemizde sizinle gösteriyoruz.. Nurselin Mutfağında hafta içinde saat 12:00 de birbirinden lezzetli tariflere yer veriliyor. Programlarında yöresel tariflere ağırlık verilmesi dikkati artırıyor. Ülkemizin çok sayıda yöresinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında izlenebilir.Bu gün nurselin mutfağında gösterilen yemek tariflerini sakarya ilinden. sakarya tarzı verilen tarifleri show tv ekranlarında izleyeceğiz. Nurselin Mutfağı yemek programı televizyonda Nursel Ergin tarafından sunuluyor. Nursel Erginin sunumunda şimdiki bölümde sakarya ilinden yemek tarifleri nasıl hazırlandığı malzmelerini ve yapılışını izledikten sonra burdan sizlerle tarifleri paylaşıyoruz.

Islama Köfte Tarifi izle

Malzemeleri:
 1 kilo dana kıyma.
 1 adet odun ekmeği.
 1,5 yemek kaşığı mısır unu.
 2 adet kuru soğan.
 1 çay kaşığı karabiber.
 1 tatlı kaşığı tuz.
Sosu için:
 1 yemek kaşığı domates salçası.
 1 yemek kaşığı tereyağ.
 2 su bardağı sıcak su.
 1 tatlı kaşığı pulbiber.
 1 çay kaşığı tuz.
 1 çay kaşığı karabiber.
 Hazırlanışı:
Dana kıyma ve kuru soğanlar özleşmesi için beraber rondoda çekilip bir kaba alınır. Karabiberi ve tuzu atılır. Tutması için mısır unu konup yoğurulur. Köftelere İnce ve yuvarlak şekil verilerek mangalda yoksa tavada pişirilir. Tavaya tereyağ konur. Domates salçası kavrulur. Karabiberi, pulbiberi ve tuzu atılır. Su ile açılarak sosu hazırlanır. Dilimlenen ekmekler hazırlanan sosa bulanıp mangalda yoksa tavada kızartılır. Sunum tabağına alınır ve üzerine kızartılan köfteler dizilerek sunuma alınır.

bugün nurselin mutfağında ne yapıldı nurselin mutfağı izle nurselin mutfağı izle 10 Haziran 2015 nurselin mutfağı nasıl yapılır 10 Haziran çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı 10 Haziran çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı nurselin mutfağında ne yapıldı nurselin mutfağında ne yapıldı Nurselin Mutfağı 10.06.2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder