10 Haziran 2015 Çarşamba

Nurselin Mutfağı 10 Haziran Fındıklı Tavuk Tarifi izle Sakarya 10.06.2015



10 Haziran salı Nurselin mutfağı yemek tarifi showtv programında yapılacak olan Sakarya yöresinden tarifi izle yayınlandıktan biraz sonra. Sitemizde sizinle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında hafta içinde saat 12:00 de birbirinden farklı tariflere yer veriliyor. Nurselin mutfağı yemek tarifi programında yöresel tariflere yoğunluk verilmesi ilgiyi artırıyor. Ülkemizin bir çok ilinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında izleyebilirsiniz.Şimdi nurselin mutfağında gösterilen yemek tariflerini sakarya ilinden. sakarya tarzı verilen tarifleri tv ekranlarında izledik. Nurselin Mutfağı programı televizyonda Nursel Ergin tarafından sunulmakta. Nursel Erginin sunumunda yeni bölümde sakarya ilinden tariflerin nasıl hazırlandığı malzmelerini ve yapılışını izledikten sonra burdan sizlerle tarifleri paylaşıyoruz.

Fındıklı Tavuk Tarifi izle

Malzemeleri:
 3 parça tavuk göğsü.
 3 adet patates.
 1,5 su bardağı fındık.
 1 adet havuç.
 1 tutam maydanoz.
 1 su bardağı süt.
 4 diş sarımsak.
 4 dilim ekmek için.
 1 yemek kaşığı tel şehriye.
 1 tatlı kaşığı tuz.
 1 çay kaşığı karabiber.
 1 yemek kaşığı zeytinyağı.
Hazırlanışı:
Tavuk göğüsü 3 parça olarak bol suda haşlanır. Suyundan çıkarılır ve küçük küçük didiklenir. Çekilen fındık ve su ile ıslatılan ekmek içleri ilave edilir. Tuzu ve karabiberi atılır. Zeytinyağı gezdirilip hamur gibi özleşene kadar yoğurulur. Sunum tabağına alınır. Haşlanan patatesler ezilir. tavuk, civciv ve horoz şekli verilir. Haşlanan havuçtan gagaları çörekotundan gözleri yapılır. Kavrulan bir kaşık tel şehriye ile kümesi yapılır. Sarımsaktan yumurtalar konur. Tane mısır ile hayvanların önüne yem, dereotları ile yeşillikler yapılıp sunuma alınır.

nurselin mutfağı izle 10 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifi 10 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifi 10 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifi 10 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifi nurselin mutfağı hangi kanalda nurselin mutfağı hangi kanalda nurselin mutfağı hangi kanalda malzemeleri malzemeleri malzemeleri nurselin mutfağı hangi kanalda nurselin mutfağı hangi kanalda bugün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder