6 Haziran 2015 Cumartesi

Ardanın Mutfağı Milföyde Kremalı Tavuk Tarifi 6 Haziran





Bugün Ardanın Mutfağı nda Milföyde Kremalı Tavuk Tarifini izledik, ekranlarda izlediğimiz tarif:

Milföyde Kremalı Tavuk Tarifi
Malzemeler:
8-10 adet kare milföy hamuru
2 adet tavuk but
2 adet kırmızı kapya biber
1 avuç bebek ıspanak
2 diş sarımsak
½ su bardağı toz parmesan peyniri
1 su bardağı krema
Tuz
Karabiber

Üzeri için:
Yumurta sarısı
Çörekotu

Hazırlanışı:
Tavukları haşlayıp, didikleyin. Bir kâseye alın ve geri kalan bütün malzemeleri bu kâseye alıp karıştırın.Her bir kare milföy hamurunun içine tavuklu iç harçtan yerleştirip köşelerden üst üste kapatın. Kapattığınız kısım alt kısma gelecek şekilde fırın tepsinize yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp, çörekotu serpin ve 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder