1 Mayıs 2013 Çarşamba

YouTube Yeni Kanal Tasarımı!

youtube
Bilenler bilirler bizde buradan duyurmuştuk ancak tekrar söyleyelim YouTube un TV olma gibi bir durumu vardı galiba bunun ilk adımları atılıyor çünkü YouTube kullanıcıları yeni nesil kanal temasına geçmeleri konusunda profillerinden uyarıyor.

 

Peki Neler Yeni?

Kapak Resmi

youtube kapak resmi
Öncelikle bütün sosyal paylaşım sitelerine gelen ir yenilik üst tarafa kapak resmi yerleştirme sistemi getirilmiş.Bu özellik ile kullanıcılar başka birinin kanalında dolanırken bu resim gösteriliyor eğer TV ile izliyorlarsa da bu resim arka plan olarak ayarlanıyor otomatik olarak


youtube tanıtım filmiTanıtım Filmi?

Kanalınızı daha da renklendirmek için youtube sizden kanalınıza bir tanıtım videosu yüklemenizi istiyor.Bu herhangi bir video yada sizi tanıtan bir belge niteliği taşıyan bir video olabilir.

youtube son konular

Son Görüntülenen Videolar

YouTube yeni tasarımıyla kullanıcıya herşeyi göz önünde tutma ve rahat bir kullanım olanağı sunmuş.Tanıtım videonuzun hemen altında son izlediğiniz ve yüklediğiniz videolarla ilgili bir slider bulunuyor.

 

Daha pek çok değişiklik yapılmış ancak  bunları yavaş yavaş kullana kullana ne işe yaradıklarını tam anlamıyla idrak ettikçe yayınlamaya çalışırız ancak şimdilik göze çarpan kalıcı değişiklikler bunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder