17 Mart 2013 Pazar

Uçuyorum Lan !..


Mehmet ile hüzünlü karikatürler serisinin bir başka bölümüne daha hoş geldiniz. Bu karikatürü görünce gülmedim açıkcası acı acı bir tebessüm geldi içimden. Ne doğru çizmiş karikatürist. Bardağın boş tarafını görmeye meraklı insanlarımız için bir başkaldırı olmuş.

Çok meraklıyız biz acı çekmeye, hayatın tüm silsilesini yemesek dahi yemişmisşiz gibi gözükmeye. Deprem olsa     arkadaşımızı arayıp burda daha fazla sallandık diye iddaa ederiz. En ufak bir taşa takıldığımızda çok büyük bir darbe yediğimizi zannederiz. Hayat bana karşı lan diye bağırırız.

Oysa bir kalk kendine gel. Biraz bardağın o dolu kısmına bak. Yürümek zorunda olduğun o uzuuun yola değilde arkanı dönüp yürüdüğün yollara bak. Yapacaklarını planla, unutma ama arada sırada yaptıklarınıda aklından geçir. Hayatını gelecekte karşılacaklarını düşündüğün şeylere göre değil başarabildiğin, üzerinden atladığın o engellere göre şekillendir.

Mutlu olunuz efenim. Hayatta en önemli insan en muhteşem inkredıbıl clark kent supergirl benim deyiniz. Unutmayın hayata mutlu mutlu bakmak kös kös bakmaktan iyidir.

Eveet secret tarzı bu yazımızdan sonra size mutlu mutlu geceler dilerim.

(çok üsturublu yazmışım ya la)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder