16 Aralık 2011 Cuma

Hayallerin Yaşlanması


Her insanın Yıllar yıllar önce evlenmek istediği bir kız profili vardı. Her erkeğin ergen dönemlerinde vardır o kız aslında, hafif adriana lime inceden alessandro ambrossio fln ortaya karışık bir afet kurmuşuzdur hayallerde. Seneler geçer o hayalindeki kızın yaşlandığını farkedersin.. isteklerin büyümüştür beklentilerin gerçekçi yaşantın yoğunlaşmıştır. Ve o kız yavaş yavaş adriana lima dan yıldız tilbe ye doğru evrimleşir.
Umutlarını kaybetmektir belki yaşlanmak. Yeni umutlar yeni hedefler değil. 20 yaşında kurdum hayallerimi sonra bi çıktım dünyaya bir of çektim içimden yukarı doğru bakıp çok pis kazık attın dedim. Sonra üzerime yağmur yağdı.
Yeni hayaller kurmuyor muyum? evet ama daha minimal, çok hoş bir hatunla nepal gezisi yerine kadiköyde bir çay içmek belki. Ulen bakınca çok düşmüşüm bu hayal konusunda ama hayat çok durağan. Aksine sanıldığı gibi hızlı geçmiyor. Sistem sizi ele geçiriyor ve ardından o dişlide hopbidi hopbidi dönüyorsunuz. Seneye olacağı yeri kestirebilen insan sisteme girmiş insandır. Hayatında aksiyona yer olmayan senede sadece 1 hafta tatil yapmak için başkalarını zengin eden insandır. Hayallerini kaybeden insan sevgilisini değil sevgilisine olan sevgisini kaybetmiş insandır.
Dediğim gibi hayaller de yaşlanıyor bizimle. En çok koyanda o hayalinin ölümünü seyretmek belki. Karacaahmete yolunda bir cenaze gibi taşırsınız yanınızda, en iyisi ölmesine izin vermek yeni şeylerin peşinde koşmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder