9 Haziran 2015 Salı

9 Haziran Nurselin Mutfağı Sebzeli Börek Tarifi izle


 
9 Haziran salı Nurselin mutfağı yemek programında yapılacak olan istanbul ilinden tarifi izle yayınlandıktan az sonra. Sitemizde sizinle gösteriyoruz.. Nurselin Mutfağında hafta içinde saat 12:00 de birbirinden farklı tariflere yer veriliyor. Nurselin mutfağı yemek tarifi programında yöresel tariflere ağırlık verilmesi ilgiyi artırıyor. Ülkemizin bir çok ilinden yemek tariflerini Nurselin Mutfağında izlenebilir.Bu gün nurselin mutfağında gösterilen yemek tariflerini istanbul ilinden. istanbul usulü verilen yemek tarifleri show tv ekranlarında izleyeceğiz.
Nurselin Mutfağı programı televizyonda Nursel Ergin tarafından sunuluyor. Nursel Erginin sunumunda yeni bölümde istanbul ilinden yemek tarifleri nasıl hazırlandığı malzmelerini ve yapılışını gördük sonra blogdan sizlerle tarifleri paylaşıyoruz.

Sebzeli Börek Tarifi izle

Malzemeleri:
 4 adet kabak.
 3 adet havuç.
 1 tutam dereotu.
 250 g kaşar peyniri.
 4 adet yumurta.
 1 su bardağı süt.
 2,5 su bardağı un.
 1 paket kabartma tozu.
 1 çay kaşığı tuz.
 1 çay kaşığı kuru nane.
 sıvı yağ


Hazırlanışı:
Derin bir kaba 4 yumurta kırılır ve çırpılır. Un ve süt eklenerek tekrar çırpılır. Sıvı yağ gezdirilir. Krep hamuru kıvamında olacaktır. Kabuklarıyla rendelenen kabak ve havuç suyu sıkılmadan içine bırakılır. Rendelenen kaşar peyniri ve doğranan dereotu eklenir. Kurunane ve tuz atılır. Kabartmatozu ilave edilir ve harmanlanır. Üzerine sıvıyağ gezdirilen cam kaba alınıp 180 derecede fırına verilir. Fırından çıkıp dilimlenerek sunuma alınır.

9 Haziran salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı Nurselin mutfağı salı yemekleri nurselin mutfağında ne yapıldı Nurselin Mutfağı 9.06.2015 Nurselin mutfağı salı yemekleri Nurselin mutfağı salı yemekleri nurselin mutfağında ne yapıldı nurselin mutfağında ne yapıldı Nurselin mutfağı salı yemekleri nurselin mutfağında ne yapıldı Nurselin mutfağı salı yemekleriNurselin mutfağı salı yemekleri 9 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifi malzemeleri 9 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifi malzemeleri malzemeleri Nurselin Mutfağı 9.06.2015 Nurselin Mutfağı 9.06.2015 Nurselin Mutfağı 9.06.2015 Nurselin Mutfağı 9.06.2015 malzemeleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder