27 Nisan 2013 Cumartesi

Hey WhatsApp!

Hey WhatsApp!
Android işletim sisteminin çıkmasıyla birlikte android baz alınarak yapılan programlar çoğaldı.Bunlardan biride WhatsApp

WhatsApp anroid için gelecek vaat eden türde bir program ve mesajlaşmada sağladığı kolaylıklar sayesinde kullanıcı dostu olmaya aday ve sadece anroid için programlanmamış.Symbian, android, windows phone, blackberry vs. içinde kullanılan bir program.

Programın mantığı aslında çok kolay telefonununda WhatsApp yüklü olan kişilerin listesi (Rehberinizde kayıtlı kişiler) size gösteriliyor ve siz ona mobil olarak mesaj yolluyorsunuz.Karşıdaki kişi ise online olduğunda size mesaj yollaya biliyor.

Belki ilerleyen zamanlarda baz istasyonlarıyla anlaşma sağlanıp uygun bir paket karşılığı sınırsız her yöne mesaj video ses fotoğraf göndermemiz sağlanabilecektir ancak şuan sadece online kullanıcılar için geçerli bir durum.

Ayrıca WhatsApp uygulaması 1 senelik free kullanımdan sonra yıllık 1$ gibi bir fiyatla abonelik sistemine geçeceği söyleniyor.Bu ülkemizde WhatsApp kullanımını nasıl etkiler önümüzdeki yıl göreceğiz.

Programı Buradan indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder