27 Nisan 2013 Cumartesi

Demir Adam 3 Az Kaldı

demir adam 3Marvel Studyolarında çekimi tamamlanan serinin son filmi 3 Mayıs 2013 de 3D boyutlu seçeneğiyle birlikte sinemalarda olacak.İlk iki filmi çok beğenilmişti ve son filmide aynı beğeniyi hak edecek gibi görünüyor.

Filmin konusundan kısaca bahsedersek;

Tony Stark ünlü bir silah firmasının başında silah tanıtımına giderken kaçırılır ve son silahını örgüt için yapması için tehtid edilir.örgütün ele geçirdiği başka bir profesörle birlik olarak demir bir kostüm icat ederler ve kaçmak için planlar yaparlar.Fakat kaçma planları sonrası tony stark kurtulur ancak diğer profesör kurtulamaz.daha sonrası thmin edeceğiniz gibi zengi iş adamı kostümü geliştirir ve asıl demir adam kostümü şekline getirir.

İlk 2 filmde konu böyleydi ve son filmde Tony Stark kıyafetini devlete teslim edecekti fakat serinin üçüncü yapıtında bunun pek iyi bir karar olmadığını anlamış olmalılar ki Tony Stark a işleri düşüyor.

Sinemalar.com dan alıntı 3. filmin özeti.

Tony Stark, Milyarder bir iş adamı, kahraman ve bir mucittir. Bu sefer daha güçlü bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Stark zorlu bir mücadeleye giriyor. Fakat en yakınlarını korumak içinsadece zeka ve cesarete değil, içgüdülerine de ihtiyacı var. Bu savaşta Stark'ın kafasındaki soru filmin en can alıcı yanı: "Adam mıdır kıyafeti kıyafet yapan yoksa kıyafet midir adamı adam yapan?



Demir Adam 3 Türkçe Fragman | sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder