2 Haziran 2012 Cumartesi

Moda Haftası 3

 Moda gurusu mehmet in notu;
Efenim geçen atıl kutoğlu ve cemil ipekçi aradı ardından benisyo del toro ve kuentin tarantino ve onların akabinde vogue dergisi yayın yönetmeni jonathon vogue aradı. Bütün bu adamlar beni niye aramıştı? Hepsi tek ortak paydada buluşmuş gibi telefonu açınca moda haftasııııı diye bağırıp suratıma kapatıyordu. Bütün bu olanlara istinaden moda haftasının 3. sayısı ile karşınızdayız. Bizim muhteşem kombin komili ve kombilerimize bakmadan dışarı çıkarsanız üzerinize zeplin düşsün.

1) Estaban Guçiyo (Aydınevler Caddesi Bakkalın önü)


Ülkemize bir defile için gelip midye yedikten sonra aşık olup bir daha gitmem diyerek bizi yalnız bırakmayan ispanyol model estaban ı aydınevlerde şen bakkalın önünde görüntüledik. Mehmet bana bir bak ben ispanya dan değil neptün den geldim dercesine taktığı alimünyum folyo kaplı şapkası mad maxtan çıkmış gibi dikenli omuzlukları ile ne demeye çalıştığını tam çözemediğimiz estaban, aydınevler esnafının huzursuz bakışları altında hızlı adımlarla yürüyordu. Kameralarımızı görünce inceden trip atan estaban ben denize gidiyorum bende insanım alüminyum folyoları cok seviyorum diyerek kameramanımızı korkuttu.












2)Gülten Kıbicghusflasthen (İstinye Park)



Gurbetçi pop şarkıcımız ve son erovizyonda 30 grubun katılmasına rağmen 45inci olarak tarihe geçen muhteşem sesli sanatçımız gülten kıbcsshsh..aşten i istinye parkda alışverişten çıkarken yakaladık. Başta çıplak olduğunu düşündüğümüz çapkın popçu gülten yakından bakınca mayosunun üstünü komple kulotlu corapla orterek istinyede bulunan tüm tinercileri etrafına toplamıştı. Ancak sanki 200 kiloluk bir güvercinin kafasına ettiğini zannetmemize neden olacak saçıyla beraber pek asabi bir duruş sergiliyordu. muhabirimiz en son evliliği hakkında sorular sorarken gülten ya bi gidin shlaften shluff shıurften huess ım  diyerek bize almanca küfürler ediyordu. ama biz bunu unutmayız gülten kinciyiz biz. Azrail bile bizim ayağımıza gelir sen neyin tribindesin kızım şşşt aloo diyen muhabirimiz sen dur olm gızım seni bulacam lan diye içli içli bu pozu çekip gitti.














3)Hoşmiyandersunlu Kızkardeşler (Selena nın film galası)



Muhteşem dizi selena selena selenaaa nın filminin galasında rastladığımız hoşmiyandersunlu kızkardeşler süpersonik giyimleriyle bize poz verdiler. Seni yerim bakışıyla ortada duran denizur ve muhteşem sarı taytıyla tüm gözleri üzerine çeken mavinur ardından ben bunlarla ne yapıyorum diyen kozunur aslından en insan gibi giyinen kızkardeşti. Ancak ne içiyorsun diye sordugumuzda afrikan mango içiyorum gerizekalııı diye muhabirimize çıkışarak seviyesini belli ediyordu.












4)Vakfı-Nurgül Sütçüoğlu ( Eminönü 1890)



Türkiyedeki sütlerin yüzde 90ının üreten sütçüoğlu ailesinden vakfı ile nurgül sütçüoğlunun 1890lardan kalan bu resmini ilk bulduğumuzda yayınlayalımmı diye çok düşündük, yaklaşık 15 saniyelik düşünmemizden sonra resmi yayınlamaya karar verdik. 1890ların eminönünde bakıın gerizekalı vakfı geçiyor böööö bööö sesleriyle hep aşağılanan vakfı yı bizimde ezeceğimizi düşünmüştünüz değil mi? Hayır ezmeyeceğiz vakfı bizim geçmişimizdir her ne kadar embesil gibi baksada vakfı bizim tarihimizdir,  her ne kadar pantalonları ... ulan neyse sustum













5)Gülten Kıbicghusflasthen (Harem Otogar)



En son muhabirimize almanca küfürler söyleyerek bizi ezen gülten adlı popçumuzun hiç bir yerde yayınlamadığımız resmini cevap niteliğinde yayınlıyoruz. Harem otogar da marstan gelen ilk otobüse binmek üzere bekleyen gülten hakikattan dünyanın en s.kimsonik elbisesiyle arz-ı endam ediyordu. Kafasına taktığı mücevher saplanmış kaya oyuğu modeli şapkası, yüzüne yaptığı ince sıva makyaj ve renk seçimindeki tibet beyazı ile gözleri kamaştıran ne geliyor yoksa göktaşı mı hayır bu bir bumerang hayır bu bir oksimoron yıldızı  dedirten gülten hanıma bu giyimin sırrı neyse bir kağıda yazıp mordorun ateşinde yakmasını diliyoruz.














Bu haftada bu kadar kalın salıncakla..





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder