27 Ocak 2012 Cuma

Hatun kişi, Aşk, Erkek, Mağara Adamı


Başta konu ve resim alakasını kuramayanlar için şunu belirtmeliyim ki hatun kişi aşık olduğunda aynen bu resimdeki bebeğinkine benzer bir ruh haline bürünür. Dünyayı dinlemez, elindeki makarnaymış vıcık vıcıkmış oo hiç umrunda olmaz sıkar yüzüne gözüne bulaştırır. Çok tatlı olur ısırılasıdır. Ama en çok korktuğum hatun kişi aşık olandır.

Öte yandan erkekler aşağıdaki resim gibi;

Bildiğin neather bilmemne adamı olur bunlar. Erkeğin aşık olanından aksine korkulmaz iyice mallaştığı için saflığına gülünür.

Aşk aslında yoktur belki bilemem bir ego tatmini olabilir. Bir insanın sizi çok el üstünde tutması sizinle çok ilgilenmesi hoşunuza gideceği için size aşık olunmasını istersiniz. Öte yandan kendinizin karşınızdakine aşık olması mazoşist bir duyguyu beraber getiriyor olabilir. İlişkiniz ayrılıkla sonuçlandığında kendinizi odalara kapatır içkiye vurur bir ay sonra unutup başka birine aynı duyguyu beslersiniz.

İnsanlar çok acayip şeylerdir bence. (bir de vapurlar) Uzaylı olsam uzaktan şöyle bir bakar ooo dünyanın a.zna ş.cmısınız hayvanlar deyip geri dönerdim. Hakikatten a.zına s.çtık afedersin. İlişki kuramıyoruzi konuşamıyoruz, istediğimiz gibi yaşayamıyoruz, bürokrasi, politika, ekonomi, hiyerarşi, kapital düzen, pokemon, fatmagülün suçu ne, bakugan derken dünya dönüyor ve kısa ömrümüzü bir mal gibi tamamlıyoruz.

Uyanmak lazım aslında. Ama uyku da çok güzel be... bıraksalar 4-5 yıl uyurum hiç acımam...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder