28 Şubat 2014 Cuma

Deer Hunter 2014 Android Para Hileli FULL APK İNDİR

Deer Hunter 2014 Android Para Hileli FULL APK İNDİR

Merhaba Apk-Paylaş Okurları

Müthiş bir avcılık simülatörü ile sizlerleyim.Oyunumuz ile hem avcılık konusunda deneyim kazanın hem de usta bir avcı olmaya çalışın.Sizlere verilen görevleri yaparak para ödüllerini kazanabilirsiniz.Kazandığınız paraları markette harcayabilirsiniz örnek olarak güzel bir silah alabilirsiniz.Silahınızı seçin ve hayvan avına başlayın.Grafikleri oldukça başarılı oyunumuzu sizlere tavsiye ediyorum.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.


-Sınırsız Para


Eğer varsa marketten veya başka yerden indirdiğiniz'i silin.Daha sonra indirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında hileli oyun çalışacaktır.


Android 2.1 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.


35.6 MB


Rar Şifresi fullindir.co




Stand O'Food 3 Android FULL APK+DATA İNDİR

Stand O'Food 3 Android

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Stand O'Food 3 hambur yapma oyununu sizlere paylaşıyorum.Açıkçası oyun müzikleri gerçekten hoşuma gitti.Oyun içerisin de bir hamburger restoranı işleteceksiniz.Müşterilerin isteklerine göre yapacak ve müşterilere vereceksiniz.Çok hızlı yaparak müşteri memnuniyeti sağlayabilirsiniz.Şehirde dükkanlara sipariş verebilirsiniz,yeni dükkan alabilirsiniz.Taze hamburger,börek,lazanya,patates kızartması,kahve,dondurma ve soda gibi yiyecekleri müşteriler için hazırlayın.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.
-75 Seviye 
-5 Zorluk Ayarı
-12 Bonus Seviye
-90 Yemek Tarifleri
-18 Özel Soslar


İndirdiğiniz datayı sdcard/Android/data klasörünün içine atın.Daha sonra apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 2.1 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.






18.9 MB                                    111 MB

Rar şifresi : apk-paylas


27 Şubat 2014 Perşembe

Farming Simulator 2014 Sınırsız Para Hileli FULL APK İNDİR

Farming Simulator 2014 Sınırsız Para Hileli FULL APK İNDİR

Apk-paylaş Oyun Açıklaması 

Farming Simülatör 2014'ü sizlerle paylaşıyorum.Tarımsal olarak ekin biçebilir,ekinleri toplayıp şehire satmaya getirebilirsiniz.Tarımsal oyunların en iyisi diyebilirim ve grafikler oldukça başarılıdır.
-Çeşitli ekinler
-Çoklu oyun
-Para kazanma ve işçi alımı

-Sınırsız Para

Eğer varsa marketten veya başka yerden indirdiğiniz'i silin.Daha sonra indirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında hileli oyun çalışacaktır.

Android 2.3 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.


48.7 MB


Rar Şifresi fullindir.co

Carp Fishing Simulator Android FULL APK İNDİR

Carp Fishing Simulator Android

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Carp Fishing Simulator ile balık tutma hissini yaşayabilirsiniz.Oyunumuz da amacımız balık tutmak ve tutarken el becerimizi geliştirmektir.Grafikler ve ses efektleri oldukça başarılıdır.Oltanıza yemi takın ve daha sonra göle doğru atın.Daha sonra balık takıldığında çekin.Oyun  içerisin de botunuz bulunmaktadır ve bu botla gölde hareket edebilirsiniz.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.
-5 Balık Türü
-3 Olta
-Tackles Setleri
-30 Kg'a Kadar Sazan
-Fotoğraf Çekip Paylaşma
-Facebook Afişi


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 2.3 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır





33.9 MB


Çarşı pazar



Bugün çarşı pazar günüydü.Çarşıya çıkmışken çay simit ikilisinin tadına bakmadan olmaz.
Bursamız küçücük aslında.Kozahan en sevdiğim yerlerden biridir.Uğramadan olmaz.
Ulucamii ve çevresini çok seviyorum,başka bir huzur var burda.
Her yer çiçek açmış,şansıma bugün hava da mis gibiydi.
Pembelendim bugün.Çayım bile pembe güllü.Aktar strese bire bir geliyor abla dedi(stresli gördü galiba),ver ablam dedim,stres kalmasın :)Tadı çok güzel,mis gibi gül kokuyor.

Sonunda masama uygun bir masa örtüsü buldum.
Hem pembe hem ekose,tadından yenmez.
Bu tabakların modelini çok seviyorum,bulmuşken pembesini de aldım.
Bu ara Nako Pırlantaya bayılıyorum.
Yüncüye girmemem lazım benim gene kafayı yedim :))
Keyifli bir gün diliyorum size de!!!

26 Şubat 2014 Çarşamba

Ne Mars, ne de Venüs, burası Dünya ...

Mars ? ... Venus ? ... or Earth ?

Sanki Mars, Venüs ya da dünya dışı başka bir gezegenden görüntüler gibi görünen erozyon ve çölleşme bölgesi... Ama hayır burası dünya...

Hem de Türkiye... Hem de Ankara... Hem de ne gariptir ki Nallıhan, Davutoğlan Kuş Cennetinin hemen yanı başı... Yeşilini bakır oksitten, kırmızısını demir oksitten alıyor...

Yaşayan dünyamızın öyküsü...

Mars ? ... Venus ? ... or Earth ?, originally uploaded by voyageAnatolia.

Real Basketball v1.4.6 Sınırsız Para Hileli FULL APK İNDİR


Real Basketball v1.4.6 Sınırsız Para Hileli FULL APK İNDİR

Apk-Paylaş Açıklama

Real Basketball ile gerçek basketbol keyfine varacaksınız.Basketbol oyunlarını herkes bilir ve şuan ki oyunumuzda basketi attıkça puan kazanacağız.Çeşitli modlara sahip oyunumuz da oyun elinizden düşmeyeceğine eminim.Kariyer yaparak kendinizi gösterebilir ve kupalar alabilirsiniz.Gece ve gündüz özelliği ile istediğiniz seçimi yapabilirsiniz.Karakterinizi değiştirebilir, eşyalar alabilir ve kullanabilirsiniz.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.
v1.4.6 İle Gelen Yenilikler:
-Yeni Görevler Eklenmiştir.
-Çevrim İçin Derece Eklendi
-Stadyum Hataları Düzeltildi.
-Grafik Değerleri Yükseltildi.
-Bazı Oyun Hataları Giderildi.

-Sınırsız Para 

Eğer varsa marketten veya başka yerden indirdiğiniz'i silin.Daha sonra indirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında hileli oyun çalışacaktır.


Android 2.3 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.

23.9 MB


Rar Şifresi fullindir.co

CALL OF DUTY: GHOSTS Full Torrent indir


ABD bilinmeyen bir güç tarafından istila edilmiştir ve devlet dağılmış durumdadır. Ghosts adlı bir tim ise bu güce karşı savaşmaktadır. Call of Duty: Ghosts, bu timin hikayesini konu alıyor. Oyuncuların yöneteceği karakter Ghosts timinin bir üyesi olacak. Call of Duty: Ghosts’da, diğer oyunların aksine tek bir karakter yönetilecek. Bu karakter diğer oyunlardaki karakterlere göre daha hareketli olacak. Koşarken hiç durmadan engellerin üstünden atlayabilecek, kayabilecek ve duvar gibi nesnelerin kenarlarından yana eğilerek ateş edebilecek. Ghosts’da yapay zeka da gelişmiş durumda. Balıklar bile en küçük hareketlere tepki verecek. Oyunda Ghosts ekibinin köpeği de olacak. Oyuncular bu köpeği çevreyi araştırmak, bombaların yerlerini bulmak veya düşmanların üzerine saldırtmak için kullanabilecek.





FIFA 2014 Full torrent indir


FIFA serisinin başarılı yapımcısı David Rutter, serinin çıkacak olan oyunu FIFA 14 hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Rutter, FIFA 14′ün online özelliklerine ağırlık vereceklerini belirtti. Açıklaması sırasında “Profesyonel oyuncuların verilerini ve gerçek maçlardan anları oyunda her zaman güncel tutuyoruz. Bu güncelliği yakalamak için konsolunuz dışında da uygulamamızı indirip iş yerinizde ya da yolculuk sırasında takımınızı yönetmeye devam edebiliyorsunuz. Ve bu durum önümüzdeki yıllarda daha da yoğunlaşacak” diyen Rutter FIFA’nın önümüzdeki yıllarda tamamen çevrimiçi oynanan bir oyun haline geleceğini işaret etti. Mevcut oyunun dolu bir içeriğe sahip olduğunu ve oyuncuları tatmin ettiğini söyleyen Rutter, tek kişilik modun kesinlikle geri plana atılmayacağını özellikle vurguladı. Yapımcı, oyun hayranlarına yeni çıkacak oyunda kariyer modunun daha da güçlendirileceği müjdesini verdi ve şimdiki gibi tek kişilik, co-op, karşılıklı multiplayer, puanlı ve puansız maçlar, kariyer modu ve Pro modu gibi farklı modları, farklı oyuncu ve takımlarla sunmaya devam edeceklerini söyledi.





Minimum Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Win Xp 32, Vista, Windows 7 Ekran Kartı: GeForce 510, Radeon HD 5450 512MB İşlemci: Pentium D 820 2.8GHz, Athlon LE-1640 Bellek: 1 GB HardDisk: 10 GB DirectX: 9.0c Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Win Xp 32, Vista, Windows 7, Windows 8 Ekran Kartı: GeForce GT 440, Radeon HD 5550 1024MB İşlemci: Core 2 Duo E7400 2.80GHz, Athlon II X2 255 Bellek: 4 GB Hard disk: 10 GB DirectX: 9.0c

25 Şubat 2014 Salı

Home❤Home


Hangimiz çocukken böyle bir ev çizmedi ki.Oğlanlar bile aynısını çiziyor,kırmızı çatılı,yanında ağaçlar ,bacası tüten minik bir ev.Ağaçların binalardan uzun kaç ev kaldı acaba.Beton yığını uzun uzun gri binalar sardı tüm dünyayı.
Minicik çiçekler yaptım camın altına.
Bacayı ve kapıyı keçeden yaptım,pencere için de kumaş kullandım.Minicik mutlu bir ev oldu.

Bazen durmaksızın öresim var,bazen de günlerce dokunmak bile gelmiyor içimden :)))

A Trip in Space (1968)



A Trip in Space is the fictional story of astronauts traveling in space. It finishes out my "storybook month" showing how fantasy and reality can get blended in these children's books.  The question I have is if it is about an occupation (like astronaut) and it shows what they do without any special "extra" adventure is it fictional because it is essentially a composite portrait rather than about a specific person? Or is it simply a career book?

The illustrations in this book are very nice.

Grant, Bruce. Illustrated by Fleishman, Seymour. A Trip in Space. Chicago: Rand McNally and Co. (22 p.) 21 cm. Illustrated Boards.


They simplify the astronauts' journey but render the essential facts well. I like very much the aerial view of the swamps of Cape Kennedy  as a rocket is launched. A nice way to show the geography of the area.


Their vehicle looks like an early Apollo capsule but their suits are more Mercury than Apollo.

This is my favorite illustration showing the sun's rays refracting into rainbows at the edge of earth's atmosphere.


A nice description of how they prepare for re-entry.

What would it be like to go into space?

"Out of this world, grinned Larry"

Heavy Truck 3D Cargo Delivery Android FULL APK İNDİR

Heavy Truck 3D Cargo Delivery Android

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Heavy Truck 3D Cargo Delivery ile bir inşaat şantiyesinde kamyon şoförü olmanızı sağlayacaktır.Oyunu oynarken kendinizi kamyon şoförü hissedeceksiniz.Sizlere verilen görevleri yapmanız gerekmektedir.Örnek olarak kamyona, fabrikadan işlenilen kutuları yükleyebilir ve istenilen yere getirebilirsiniz.Oyunun grafikleri ve ses efektleri muazzam derecede olmasıyla birlikte oyundan sıkılmanız söz konusu değildir.Kontrolleri sol taraftaki direksiyon ile kamyonu döndürebilir, sağ taraftaki gaz ve fren sistemini kullanabilirsiniz.Sol tarafta aynı şekilde geri-ileri vites ayarı da bulunmaktadır.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.
-20 Büyüleyici Düzeyler
-Gerçekçi Kontrol Sistemi
-En Kesin Otopark ve Boşaltma
-Zaman Oyunu


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 4.0.4 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.
APK Oyunlar





24.4 MB


Hungry Shark Evolution Para ve Elmas Hileli FULL APK İNDİR

Hungry Shark Evolution Para ve Elmas Hileli

Merhaba Apk-Paylaş Okurları

Bir köpek balığı ile denizlerin hakimi olmak istemez misiniz? Köpek balığı olarak hayatınızı sürdürün ve yiyecek ihtiyacınızı karşılayın.İster balıkları yiyebilirsiniz isterseniz balık tutan teknelerin yanına giderek saldırı yapabilirsiniz.Hatta deniz kenarında yüzen insanlara saldırı yaparak onları yiyebilirsiniz.Oyuna küçük bir köpek balığı olarak başlayacaksınız ve ilerleyen vakitler de büyük ve vahşi bir köpek balığına dönüşeceksiniz.Heyecanlı oyun sizleri bekliyor.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.
-Sınırsız Para
-Sınırsız Elmas
İndirdiğiniz datayı sdcard/Android/obb klasörünün içine atın.Daha sonra apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında hileli oyun çalışacaktır.
Android 2.3 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.
9.8 MB                                  78.6 MB


24 Şubat 2014 Pazartesi

25 Günde Net Yükselişi

YGS'de istediğimiz puanı elde etmek için yükselişe geçme zamanı :)
İlgili yazıyı, son bir ayda yapılması gerekenler, 2 gün içinde yayınlayacağım. Takipte kal!

Farm Frenzy Android FULL APK İNDİR

Farm Frenzy Android Oyunu

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Farm Frenzy keyifle oynayabileceğiniz bir çitlik oyunudur.Oyun da tam olarak 48 bölüm bulunmaktadır.Her bölümde size ayrı görev verilmektedir ve o görevi yerine getirdiğiniz de diğer seviyeye geçebilirsiniz.Oyun içerisin de ördek,koyun,inek,köpek ve kedi gibi hayvanlar olacaktır ve onların her özelliği sizlere fayda sağlayacaktır.Ördek yumurta yapar,inek süt verir,koyun yün verir,köpek ayı geldiğinde kovalar ve kedi ise hayvanların verdiği besinleri otomatik olarak toplar.Oyun içinde hayvanların besinlerini toplayabilir ve bu besinleri vermesini sağlamak için ot ile beslemelisiniz.Ot ekmek için ise kuyudan su çekerek ekebilirsiniz.Tabi bu görevler esnasında sizlere baskın yapan ayılar olacaktır ve hayvanlarınıza saldıracaktır.Ayıya bir kaç defa dokunarak kafese koyabilirsiniz.Yiyeceklerinizi ve ayıyı satmak için araba ile şehre gidebilirsiniz.Oyun her anlamıyla eğlenceli olmakla beraber oyundan kopmayıp, sıkılmayacaksınız.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 1.6 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.

APK Oyun indir




11.8 MB


Temple Run: Oz Para ve Mücevher Hileli FULL APK İNDİR

Temple Run: Oz Para ve Mücevher Hileli 

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Temple Run Google Play üzerinde milyonlarca indirmeye sahip oyun ve popülerlik kazanmış bir oyundur.Tabi oyunumuz tuttukça bir çok sürüm geldi.Temple Run 2 , Temple Run Brave ve şimdi sizlere paylaşacağım Temple Run Oz'dür.Disney'in sponsorluğu ile yapılan oyun diğerlerinden çok farklı oyun motoruna sahiptir.Muazzam derecedeki grafikleri ve ses efektleri ile kullanıcıların dikkatini çekiyor.Oyunumuzda her sürümde ki gibi koşuyoruz.Oyuna başladığımızda bir mağaradan koşarak çıkıyoruz ve arkamızdan gelen Ejderha tipli yaratıklardan kaçıyoruz.Önümüze çıkan engelleri aşarak olabildiğince yüksek puan yapmaktır.Ekstra olarak balona binerek bulutların üstüne geçiş yaparak devam edebileceksiniz.Herkese tavsiye ettiğim oyun oldukça başarılıdır.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.


-Sınırsız Para
-Sınırsız Mücevher


OYUN APK İNDİR 'den oyunun aslını indirin.Oyunu kurarak çalıştırın.Oyun içerisin de biraz oynayıp,yardım etaplarını tamamladıktan sonra bir yere çarpıp oyundan çıkıyoruz.Daha sonra oyunun hile dosyasını indiriyoruz.Hile dosyasını sdcard/Android/data/com.disney.templerun0z.goo/files dosyasının içine atın ve oyuna girin hileli oyun çalışacaktır.


Android 2.2 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.
APK OYUN


27.5 MB                                        2 KB  
    OYUN APK İNDİR             OYUN Hile Dosyası İNDİR

Rar şifresi : apk-paylas



Bugün


Bugün yağmurdanmıdır ,kendi ruh halimdenmidir bilmem kendimi berbat hissediyorum.Avokadoyu sevimli bir hale getirmeye devam ediyorum,peynir ,fesleğen ve zeytinyağ ile hiç fena olmadı.
Saksıda fesleğenlerimi çok seviyorum.Bu sene nane ve maydanoz ekmeyi düşünüyorum.Saksıdan yemeye:))
Ne ördüğümü ben de bilmiyorum ,minik kırmızı çatılı bir ev.Kapısı,camı bir de tüten bir bacası da olacak.
Popcorn flower square yapmaya devam...
Mesaj çok açık :)))
Bu kitap ilgimi çekti,sanki bana yazılmış gibi,aranızda okuyan var mı.Uzun zamandır doğru dürüst kitap okumuyorum.Bununla ilgili bir fikri olan ???
Bir yanım bahar gelsin istiyor,bir yani yağmur yağsın.İnsan hep mi ayakkabı alır her alışverişte :((
Mutlu bir hafta diliyorum!!!