MALZEMELER
Yarım kilo parça et
250 gram arpacık soğanı
1tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı domates salçası
2 kaşık sıvıyağ
Tuz.pulbiber,maydanoz
1 tatlı kaşığı sirke
Patates
YAPILIŞI
Tavaya 2 kaşık yağ konulur kızınca etler ilave edilir,etlerin rengi dönünce üzerine sıcak su ilave edilir, arada köpükleri alınır, kısık ateşte iyice yumuşayıncaya kadar pişirilir. Pişip suyunu çeken etlerin üzerine ayıklanmış soğanlar ilave edilip, birlikte kavrulur, salçalar ilave edilir biraz kavrulur,tuzu, sirkesi,pulbiberi ve sıcak su ilave edilipsoğanlar yumuşayana kadar pişirilip ateşten alınır,kızarmış patatesle birlikte servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder