18 Kasım 2011 Cuma

Savaş Pilotu Olmayana Kız Verilmez Bizim Oralarda



Savaş pilotları Astronotluktan sonra hayalimdeki ikinci mesleği icra eden kimseler olduları için her daim kıskandığım kimselerdir. Gerçi astronotluk kadar uzak bana ama işte umut. Çocukken o hava aldıkları hortumdan su içerler zannederdim o derece bilgisizim bunlar hakkında öte yandan çok karizmatik bir meslek bence mesela bir barda oturuyorsunuz bir hatunkişi geliyor muhabbet açılıyor hemen soruyor hatun öğrencimisiieen diye sizde yapıştırıyorsunuz savaş pilotuyum diye.

Aslında şimdi düşündümde kız olsam bir herif bana barda savaş pilotuyum dese hadi len derim. inanılası bir meslek değil o kötülüğü var, jonglör değilsin ki iki bardak alıp çevir ispatla mesleğini, savaş pilotu olduğunu nasıl ispatlayabilir insan ha bir kimliği falan vardır ne bileyim savaş pilotları locası üye kimlik kartı vardır onu gösterirsin olur biter. Ama gene yemem ben olm ne abazanlar var kız etkilemek için uçak satın alır barın önüne çeker motorunu öttürür hava atar.

Öte yandan astronotluk öyle mi? Efendi adamlar astronotlar bak buzz aldrin e bak diğerine (diğerinin ismini unuttum al bundy diyesim geldi) Astronot adam uzayına gider gelir hiç öyle karizma derdinde değil.


Nasıl Astronot Olunur?

Sevinçten çılgın atıyorsunuz değil mi? Nasıl astronot olacağınızı anlatacağım çünkü kolaydır aslında 10 adımda anadolu rock tadında birşeydir;

İlk olarak sitıv jabs gibi okulu bırakın (ki o konuya değineceğim bilahare bir yazıda)

Ardından zıplayın

Olmuyor değil mi? Astronot olamadık zıplayınca.

Demek ki neymiş astronotluk zıplamayla olsaydı uzayda viuu viuu diye gezen kangurular olurdu. Oyuzden bırakın astronotlugu eczacı olun, işletmeci olun ha bir de gümrükçü olun çok para varmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder