MALZEMELER
1 kilo brokoli
2 adet kurusoğan
2 yemek kaşığı sıvıyağ
kaşarpeyniri,tuz, karabiber
YAPILIŞI
Soğanlar yemeklik doğranıp sıvıyağda kavrulur, Brokoli küçük parçalara ayrılır, sap kısımları ayrı kesilip kavrulan soğanlara ilave edilerek kavrulur , sonra çiçek kısımları ilave edilir,biraz kavrulduktan sonra 1 çay bardağı su ilave edilerek kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir, tuzu, karabiberi ilave edilir, bir borcama dökülerek üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilir, ıstılmış fırında kaşarlar eriyene kadar kızarmasını bekleden fırundan alınıp sıcak servis yapılır .
NOT : denemenizi tavsiye ederim tam zamanı haşlanmadan piştiği için lezzeti ve vitamini içinde kalıyor .
1 kilo brokoli
2 adet kurusoğan
2 yemek kaşığı sıvıyağ
kaşarpeyniri,tuz, karabiber
YAPILIŞI
Soğanlar yemeklik doğranıp sıvıyağda kavrulur, Brokoli küçük parçalara ayrılır, sap kısımları ayrı kesilip kavrulan soğanlara ilave edilerek kavrulur , sonra çiçek kısımları ilave edilir,biraz kavrulduktan sonra 1 çay bardağı su ilave edilerek kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir, tuzu, karabiberi ilave edilir, bir borcama dökülerek üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilir, ıstılmış fırında kaşarlar eriyene kadar kızarmasını bekleden fırundan alınıp sıcak servis yapılır .
NOT : denemenizi tavsiye ederim tam zamanı haşlanmadan piştiği için lezzeti ve vitamini içinde kalıyor .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder