14 Şubat 2010 Pazar

Sevgililer Günü, Yüzeysellik ve Olağan Hediyeler

Efenim bugun nasılda ben sevgililer günü ile ilgili bir yazı yazma ihtiyacı hissettiysem insanlarda buna benzeyen zoraki bir içgüdü sebebiyle sevgililer gününü kutlama ihtiyacı hisseder. İlginçtir insanoğlu veyahut insankadını -herneyse artık.
Eğer hava da bugünkü gibi güzelse özellikle sevgiliyle romantik bir yürüyüş, akabinde güzel bir yemek ardından sıcak bir gece her sevgilinin bugün için düşündüğü paket programdır herhalde. Bugün tam bir tüketim çılgınlığı rererörö falan demeyeceğim merak etmeyiniz, aslında bugun daha çok aşkın ziplenmiş bir halde yaşanmasını sağlayan bir gün bence. Bütün bir aşkı sevgiyi seni seviyorum cümlesinin doluluğunu bir güne sıkıştırma kolaylığıdır sevgililer günü. Bir ihtiyaçtır kimileri için. Hergün sevemezler, hergün düşünemezler, hergün hediye alamazlar. Oysa bir gün beyaz atlı prens yada beyaz gergedanlı prenses olmak tüm sene boyunca atın üzerinde pişik bir şekilde kalmaktan iyidir.
Bugün her 100 kişiden 90ının alacağı olağan hediyeler vardır birde. Kızlar saat parfüm ve sweetshirt atkı tarzında şeyler alır erkekler parfüm body çiçek alır. Bunları da aşmamız lazım aslında yada hiç birşey almasın kimse öylesine dursun en güzeli.
Neyse herkese mutlu mutlu öpüşmeler efenim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder