31 Mart 2014 Pazartesi

One Flew Over the Cuckoo's Nest ( Guguk Kusu )

One Flew Over the Cuckoo's Nest
Guguk Kusu
Yapım Yılı :
1975
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
DramRomantik
Yönetmen :  
Milos Forman
Oyuncular : 
Jack Nicholson / Louise Fletcher / Michael Berryman / Peter Brocco / Dean R. Brooks / Alonzo Brown / Mwako Cumbuka / Scatman Crothers / Danny DeVito / William Duell /Josip Elic / Lan Fendors /Louise Fletcher / Ken Kenny /Nathan George / Mel Lambert / Sydney Lassick
Hikaye:
Aykırı mahkumun sayrıl tavırları cezaevi otoritesinin gözüne batmaya başlayınca bir süre sonra teşhis için akıl hastanesine gönderilir ve kafadan çatlak olduğuna kanaat getirilir. Artık yeni meskeni, tımarhanedir... Randle hastanede de kurumun kurallarına uymaması ve arkadaşları ile olan ilişkileri ile dikkatleri üzerine çeker. Kısa süre içinde soğuk tavırlı, suratsız, otoriter bir görevli olan hemşire Ratched, Randle’ı yakın takibe alır ve her hareketini izlemeye başlar. Rathced ve Randle gibi birbirlerine son derece zıt iki karakterin arasındaki gerilim Randle’ın yakın arkadaşları için planladığı çeşitli faaliyetlerle onların iyileşmesine yardımcı olmaya başlamasıyla daha da artacaktır.

30 Mart 2014 Pazar

Elizabeth: The Golden Age

Elizabeth: The Golden Age
Elizabeth: Altın Çağ
Yapım Yılı :
2007
Lisan : 
Turkce Dublaj / Turkce Altyazı
Tür : 
Tarih / Biyografi / Dram
Yönetmen :
Shekhar Kapur
Oyuncular :
Cate Blanchett / Clive Owen / Abbie Cornish / Geoffrey Rush / Samantha Morton /  Eddie Redmayne / Jordi Mollà / Aimee King / Laurence Fox / John Shrapnel / Susan Lynch  / Elise McCave /Penelope McGhie  / Rhys Ifans / Stuart McLoughlin / Clive Owen
Hikaye:
Mary Stuart isimli İskoçya kraliçesi, İngiltere krallığını ele geçirmek için planlar yapmaktadır. İngiltere’nin taht sahibi kraliçe Elizabeth ise bu ihanetlerin son bul ması için güç kullanmaya karar verir. Bu sırada, kraliyet mensubu denizci Raleigh’a karşı engelle nemez bir aşk hissetmekte olan kraliçe için, dengeleri koruyabilmek son derece önemli olacaktır. 

  • Dublaj
  • Altyazılı 1
  • Altyazılı 2

Syberia (Full) Android Apk indir

Syberia (Full) v1.0.2 APK

Android Apk Syberia (Full) Oyun Açıklaması 

Sabah Sabah Uykudan Demin Kalktım Size Android Apk Yeni Hoş Bir Oyunu'nu Paylaşacağım.
Sonra düz eve ABD'ye Alp vadileri, gizli eski bir otomat fabrika satış işlemek için hızlı bir mola - Kate Walker, New York'tan hırslı genç bir avukat, oldukça basit bir atama görünüyor ne elli. Hayatı altüst olacaktır bu göreve başlamadan Küçük o hayal etmedi. Syberia sırrını çözmenin son anahtarı - Avrupa'da onun sefere, Doğu Rusya kadar ulaştığı için Batı Avrupa'da seyahat, o Hans, deha mucit izini onu girişim inanılmaz karakterler ve yerlerde bir dizi karşılaşır.
Anlaşma o kader ile bir pakt haline dönüşebiliyor imzalamak için yola koyulur ise arazi ve zaman içinde onu yolculuk, o soru haline değerleri tüm atar.
• hayallerinizin ötesinde bir sürükleyici senaryo
Zengin ve ilginç karakterleri •
• Film gibi kamera açıları, hareketleri ve çerçeveleme
• Orijinal ve yaratıcı bulmacalar
• uan eşsiz ve benzersiz bir atmosfer
Syberia çeşitli yüksek kaliteli grafikleri ile heyecan verici ve uzun bir macera olduğunu. Ayrıca İngilizce karakterlerin ayrılmaz dublaj içerir, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Almanca. Onun kurulum cihazınızda depolama alanı 2GB'a az gerektirir.
DİĞER FANTASTİK MACERA OYUNLAR ÇIKIŞ UNUTMAYIN!
Amerzone Explorer'ın Legacy
Atlantis 2: Beyond Atlantis
Atlantis 3: Yeni Dünya
Atlantis 4: Evrim
Atlantis 5: Atlantis Sırları - Kutsal Legacy
Gold City Kalp Aztek Laneti
Dracula 1: Resurrection
Dracula 2: Son Sanctuary
Dracula 3: Ejderin Yolu
Dracula 4: The Dragon Of Shadow
Chamber rüya
Mısır 2: Heliopolis Prophecy
Mısır 3: Kehanet
Ayın merkezine Jules Verne'in Yolculuğu
Nautilus, Jules Verne'in Gizem
Mysterious Island Jules Verne'in dön
Mysterious Island 2 Jules Verne'in dön
Louvre Messenger
Necronomicon: Darkness Dawning
Nicolas Eymerich: Engizisyon, Kitap 1: Veba
Nostradamus Son Kehanet
Cehennem ve Nirvana Arasında Hindistan Yolu
Versailles 2
Still Life 2 - Directors Cut
BİZİ TAKİP EDİN
MICROIDS
twitter.com / microids_off
facebook.com / MICROIDS
microids.com / tr
Anuman Interactive
twitter.com / anumani
facebook.com / anuman.fr
Anuman-interactive.com

Ekran Görüntüsü 


Rar Şifresi apkoyun.net

Battery Monitor Widget Pro Android Apk indir


Battery Monitor Widget Pro v3.0.8 APK

Battery Monitor Widget Pro Uygulama Açıklaması 

bildirim simgesi , tarih , grafik ve alarm ile omplete batarya izleme
Tüketir
 varsayılan ( önerilen) ayarları kullanarak günde CPU 3 saniye : Galaxy Nexus , Galaxy Note , HTC One X , Iconia A500 , tüm ICS altında Transformer üzerinde test edilmiştir .

Pilinizi yönetmek içinen komple bir araç : ( % , mA , mW , mV ve sıcaklık ) , tahmini çalışma süresi ve pil yaşlanma hesaplar , pili kalibre ve pilin çalışma süresini artırmaya yardımcı olur tarihsel verileri gösterir .

NB :
NOT tüm telefonlar doğru mA rapor - Daha fazla bilgi için uygulama web sitesini kontrol edin
Uygulaması Android işletim sistemi tarafından bildirilen kalan% , gerilim ve sıcaklık verileri görüntüler
HTC One X bekleme sırasında yanlış mA bildiriyor , daha iyi sonuçlar için mA düzeltmeleri kullanmak
Android pil istatistikleri % hesaplamaları ile ilgisi yok
Tarihsel verileri kullanarak gerçek pil kapasitesini ölçer !

Tam kaydırılabilir ve Zoomable , mükemmel görünümlü grafikler kullanarak tüm bilgileri görüntüler .

Bildirim çubuğunda mükemmel görünümlü simgeleri göstermek için ek paketler kullanın

Çeşitli boyutlarda aletler kullanarak ana ekranda tarihsel grafik veya pil verileri görüntüleyin !

Alarm (voltaj ve sıcaklık limitleri ) pil verilere dayalı tetikler

Elle köklü telefonda pil kalibrasyon / istatistikleri sıfırlar

Destek Motorola Defy / ATRIX 1 % raporlama

Ayarlarından erişilebilir Online yardım

Pil tüketimi için sorumlu olduğu süreci analiz etme System Tuner Pro İhracat verileri !

Piyasada düşük pil tüketimi ! Daha düşük tüketim için geçmişi / grafik devre dışı ! App tüketimi ve desteklenen telefonlar için web sitesini kontrol edin .

Bu sürümde neler var : (Güncelleme : Mar 25, 2014 )
Widget grafikler için kırmızı / yeşil ( dual ) renkleri kullanmak için Seçenek
Bazı cihazlarda boş ekran sorunu düzeltildi
Yeni Tüm belirteçler / istatistikler delete seçeneği
( Artık 2.x olarak web sitesi açılır ) dış bildirim simgelerini indirmek için İNTERNET izin gerektirir .
Bir pil bildirim çubuğu göstermek için SYSTEM_ALERT_WINDOW ( diğer uygulamalar üzerinde çizmek ) gerektirir
Gerekli Android O / S : 1.6 +

Ekran Görüntüsü 

Rar Şifresi apkmag.net

Apk indir


29 Mart 2014 Cumartesi

Heroes Of Steel RPG Android Apk indir

Heroes of Steel RPG Elite v2.1.11 APK

Kullanılabilir olduklarında Çelik Elite Sizin Heroes 4 Story Bölüm erişimi kapsar . 

Ölüm Eşi ve Episode 2 : The Gathering Gölge bugün Episode 1 sıra tabanlı fantastik RPG saat tadını çıkarın! Elite Çelik RPG Heroes IEN'larý veya karakter gruplarının hiçbir transfer olduğunu unutmayınız .
Insanlığınson kalıntılarını korumak için mücadele gibi dört kahramanlar parti Komutanlığı . Savaşan tanrılar ve karanlık güçlerin bir zamanda doğmuş , dört kahraman gibiyayılan ve Çelik muazzam post-apokaliptik bir ortaçağ dünyasında geçen bir gaddar yolculuğa çıkıyorlar .
Bu dünya düşmüş sonraYetmiş Birinci Yılşafak olduğunu. Thirteen Tanrıların dört onların yaratıcısı ,All - Baba karşı ayaklandı ve bir felaket durumunda onu yok . Karanlık ve harabeizleyen yıllarda , insanınkrallıkları savaş ve alev düştü. Underdeep , tüm druids eski düzeningözetiminde , kaybetmeden önceson günlerinde ,kurtulanlar gizemli bir yeraltı labirent çekildi . Şimdi ,Underdeep içinde , insanlığınson kalıntıları geçimini çizilmeye ve bir toplumu yeniden inşa etmek için çalışıyor , ama hızlı bir şekilde kötüyüzeyin altında onları takip etmiş olduğunu keşfediyorlar vardır .

Çelik Heroes dört benzersiz karakter , Çelikdünya ile kendi arayışı kendi yetenekleri , özel güçleri ve yetenekleri ile her bir gruba liderlik ettiği bir taktik sıra tabanlı RPG. Insanlığın son yerleşim tehdit, vahşi dolambaçlı ve büyülü düşmanları ile taktik mücadele meşgul . Senİmkansızlıklarla üzerinde zafer yeteneğine sahip güçlü ve dinamik bir ekip oluşturmak amacıyla her karakterin ayrı bir strateji geliştirmek için nasıl karar vermelisiniz . Eğer Çelikyayılan dünya geçerken , parti zorluklar , savaşlar , geniş labirentine ve tüm çeşitleri korkunç düşmanları sayısız karşı karşıya gelecek .
Niteliklerini , beceri ve güçlü yeteneklerini artırmak için nasıl karar , tam karakter özelleştirme tadını çıkarın. Bir silah çeşitliliği , zırh , ve üçe kadar sıradan ya da sihirli aksesuarlar ile her karakter donatmak . Partizindan , şehirler vedünyanın kriptaları araştırıyor olarak,genel strateji karar ve takım alır yaklaşım olacaktır . Ekipman kombinasyonları yetenekleri ve binlerce yüzlerce düzeyleri arasında seçin .
Bizim indie oyuncu oyunlar dev takım oynuyor aktif olarak buüst RPG yapmak gelişimi devam ediyor . Biz Heroes bu olabiliren iyi RPG olmalarına yardımcı olacak geri bildirim çok alıcı vardır .
Dört karakter her fırsatta ve yönüyle tam kontrol ile, kontrol titiz ile her fırsatta planlayabilirsiniz . Heroes macera RPG , masa oyunları ve Roguelikes hayranları için yapılmıştır . Eğer strateji oyunları ya da taktik RPG zevk varsa, bu klasik RPG keyfine varacaksınız .
* LAPler Açıklaması
Tüm lAPler kalıcı eklemeler vardır . Bir Karakter ( 1.99 dolar) satın alma, herhangi bir yeni grubakarakter eklemek için izin verir . Bir hikaye Bölüm ( 1 $) Satınalma herhangi bir grupBölüm ile oynamanıza izin veriyor . Bu oyunda hiçbir sarf veya tekrar lAPler vardır .
* İzinler Açıklaması
* Android.permission.INTERNET bize herhangi kazasında düzeltmek için izinTrese Brothers online çökme raporları göndermek için kullanılır . Çökme raporları çok küçük ve otomatik olarak gönderilir .
* Android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE & WRITE_EXTERNAL_STORAGE paylaşımı için ithalat / ihracat kaydedilmiş oyunlara GELECEK özelliğini sağlayacaktır .
* Com.android.vending.BILLING Epizodlar veya Karakterler satın almak için kullanılır . Tüm lAPler , bir kez alımları kalıcıdır .
Buhar Greenlight bizim için oy
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=210285625
Bizim Community Forum katılın
http://startradersrpg.proboards.com/board/33/heroes-steel-hs
Facebook bize katılın
https://www.facebook.com/HeroesOfSteelRpg
Bizi Twitter'da takip edin
https://twitter.com/TreseBrothers
Diğer Trese Brothers Oyunları deneyin
-----------------------
Yıldız Traders RPG
Templar Assault RPG
Cyber ​​Knights RPG
Korsanlar RPG Yaşı

Ekran Görüntüsü 

Apk indir

Rar Şifresi apkmag.net

Biraz sinema ve bir kaç bişey daha


Bu ara ruh durumuma bağlı olarak hep duygusal filmler seyrediyorum.İlk olarak "Water for elephant"ı izledim ve çok beğendim.Bu filmden sonra insanın evde fil besleyesi geliyor.Güzel bir aşk hikayesi.Sirkleri hem sevmişim ama hayvanları eğitirken yapılan zülün insanın içini parçalıyor.

"Su va ateş" klasik bir Özcan Deniz filmi,azcık yabancı filmlerden özenmiş gibi ,ama bizim filmlerde eksik bişey var bilemedim ne olduğunu.Fena değil.
"Dear John" otistik bir baba ve oğlunun hayatını ve aşkını anlatıyor.Son derece duygusal bir film.
Ve son olarak "Beni unutma"(Remember me),keşke sonunu 11 eylül'e bağlamasalardı.Bu filmi de çok beğendim.
Haftasonu klasik kahvaltı soframız,oğlanlar daha da çok yesin diye hep sevdikleri şeyleri hazırlayip yapiyorum.Şişmanlatmaya niyetliyim galiba :))
Leylaklar da açtı ,bahar iyice geldi gibi .

İşte böyle,yarın büyük gün,sandıklara gidiyoruz,ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun.

I Used to Be Darker

I Used to Be Darker
Yapım Yılı :
2013
Lisan : 
Turkce Altyazı
Tür :
 
Dram / Müzik
Yönetmen :  
Matthew Porterfield
Oyuncular : 
Deragh Campbell / Hannah Gross / Ned Oldham / Kim Taylor / Nicholas Petr / Geoff Grace / John Belanger /Jack Carneal / Juan Eloy Carrera / Adèle Exarchopoulos / Blake Pruitt / Declan Sammon / Ellis Woodward / Jimi Zhivago
Hikaye:
Kuzey İrlanda’daki evdinden kaçıp Ocean City’e gelen Taryn,başını belaya bulaştırır.Baltimore’da yaşayan teyze ve amcasının yanına sığınan Taryn, burdada aile içinde ki sorunlarla uğraşmak zorunda kalacak ve aşk ile tanışacaktır…

Akinator the Genie Android Apk indir


Akinator the Genie v3.11 APK

Açıklama BenimDünyam ile Akinator seni daha iyi tanıyor!

Akinator yalnızca birkaç soru sorarak aklını okuyabilir ve düşündüğün karakteri söyleyebilir. Gerçek veya kurgusal bir karakter düşün ve Akinator onu bulmaya çalışsın. Cin'e meydan okuyabilecek misin?
**************** YENİ: BenimDünyam DENEYİMİNİ YAŞA! *****************
Akinator'un yetenekleri asla bitmiyor! Cin'den yeni bir sürpriz: BenimDünyam ile yeni bir oynama şekli keşfet.
Akinator'a daha çok meydan oku: akrabalarını ve arkadaşlarını tahmin ettir ve onları kendi BenimDünyam galerinde topla.
Daha da iyi! Sen oynamasan bile Akinator arkadaşlarını ve akrabalarını bilebilrir. İmkansız mı?! Telefonunu arkadaşlarına ver ve BenimDünyam deneyimini yaşa... ve şaşırmaya hazır ol!
************************************************************************************

Özellikler

-Birkaç dilde mevcut (Fransızca, İngilizce, İspanyolca, Portekizce, Almanca, Japonca, Arapça, Rusça, İtalyanca, Çince, Türkçe, Korece, İbranice ve Hollandaca).
-Ek arka plan (Japonya Akinator).
-SOnuçlarını Facebook ve Twitter'da paylaşma.
-Çocukların güvenle oynaması için çocuk filtresi.
-Tabletin için ayrı versiyon.
Facebook'ta Akinator'un hayranı ol: http://www.facebook.com/Akinator
Twitter'da Akinator'u takip et: http://twitter.com/akinator_team
Lütfen unutma:
-Akinator, Cin Uygulaması, sihirli lambasını kullanmak için İnternet bağlantısına ihtiyaç duyar. Kablosuz ağa bağlan veya veri bağlantını aç (3G gibi).
-Dilini seçmek için listede gezinip bulmayı unutma.
-Arapçası mevcut (yalnızca Android OS 4.0'da).

Ekran Görüntüsü 

Apk indir

Rar Şifresi apkmag.net

27 Mart 2014 Perşembe

AirFighters Pro Android Apk Full indir

AirFighters Pro v1.10 APK 

EN GELİŞMİŞ SAVAŞ UÇAK SAVAŞ VE UÇUŞ SIMULATOR

500 gerçek havaalanları, 1.107 pist, uçak gemileri ve gerçek zamanlı hava koşulları üzerinde gerçekçi bir dünya haritaları ve navigasyon.
Taktik senaryoları planlamak ve paylaşmak, dünya kampanyası kendinizi test köpek mücadelede diğer uçaklar karşı mücadele. Sınırlar olmadan bir macera.
Görülmemiş GERÇEKÇİLİĞİ
Dünyanın en büyük havaalanlarından 569 doğru çoğaltılamaz yerleri ve pist uzunlukları mevcuttur.
Eğer kullanabileceğiniz uçaklar performansı, özellikleri ve yakıt kapasitesi, gerçek hayat vardır: Eğer, dikey kalkış kendinizi test değişken geometrili kanatları yararlanmak ve gezegendeki en iyi savaş uçağı kokpitinde uçabilir.
Uçuş motoru dünyanın tüm yüzünü gezinmek, ancak yakıt kapasitesine dikkat ve zamanında uçakta yakıt ikmali için sormak emin olmalarını sağlar.
Sürükleyici bir oyun
Mevcut özenle seçilmiş misyonları ile tren ve daha sonra yayımlanan en iyi senaryoların parçası olacak "dünya" kampanyası, kendinizi test edin. Hiç şiddetli düşman jetleri karşı karşıya gelecek köpek kavgada bir uçan as ol. Daha iyi puan almak için kupa kilidini.
SİZİN senaryoları planlayabilir
Dünyanın bir alanı seçin ve simülatörü tüm mevcut elemanları ayarlarken, taktik senaryo oluşturun. En iyi senaryoları yayınlayın ve diğer pilotlar ile paylaşabilirsiniz.
UÇAK CARRIERS - DONANMA FAALİYETLER
Lütfen misyonlar için bir üs olarak uçak gemileri kullanarak, dizi eylem genişletebilirsiniz.
Mevcut Uçaklar:
F/A-18 Super Hornet
F-14 Super Tomcat
A-6 Intruder
F4E Phantom II
MiG-29K Fulcrum
AV-8B Harrier II
F35B Lightning II
F-16 Falcon

Ekran Görüntüsü 
Rar Şifresi apkoyun.net

ÇİOKLATALI ,HİNDİSTAN CEVİZLİ, PORTAKAL KABUĞU




portakal kabukları istediğimiz şekilde kesilir,acısı çıkana kadar 2 veya 3 kez haşlanıp süzülür, reçel kıvamında şerbet yapılır,portakal kabukları şerbete atılıp biraz kynatılıp süzülür. Biraz kuruduktan sonra eritilen çikolataya bulanıp hindistan cevizi serpilir .

Endless Skater Android Apk Full indir

Endless Skater

Endless Skater v1.01 APK

Sonsuz Skater amazon.com.Endless-Skater
rampalarda Hava dışarı, rayların üzerinde ve hatta çatılarının! Hiç bir kaykay üzerinde ayak ve sonsuz seviyeleri içine atlamak için en iyi profesyonellerin beş seçim meydan sizin kadar olabildiğince almak, ya da mümkün olduğu kadar çok puan. keşfedin hileler ve tarak onlarca - sırrı dahil, gizli imza hileler. Büyük hava, uzun biler, ve büyük çevirir için git! Ama dikkat ... ayrıca bazı büyük dökülmeleri alabilir! Güzel stilize grafik Eğer salonları ile örgü olarak eyleme sizi çeker okul , ya da çok büyük çatı boşluklar üzerinden atlamak! ! Puanları ve GameCircle başarılarını artırmak için düzeylerinde alıcılar için arayın ! Gerçek artıları, gerçek dişli, gerçek FUN Özellikleri:


Sonsuz düzey tasarım ve randomize nesneler! Sonsuz oyun!
İki farklı, sürekli değişen ortamlar - Okul ve Çatılar
Pro patenciler Danny Way, Sean Malto, Lyn-Z Adams Hawkins Pastrana, Hıristiyan Hosoi ve Ryan Decenzo gibi oynayın!
Keşfetmek gizli imza hileler!
Yükseltilebilir istatistikleri genişletmek oyun, tarak, puanları ve performans!
Keşfedin ve sonsuz kombinasyonları ile 25 farklı eziyet, kapmak, spin ve flip hileler üzerinde usta!
GameCircle başarılar ve Leaderboards!
Bu sürümde neler var:  ( Güncelleme : 19 Şubat 2014)
Sabit patenci sorunu istatistik.
Sabit Bankası ve Bulut Tasarruf.
Gerekli Android O / S:  cihaz tarafından Değişir

Ekran Görüntüsü 

Rar Şifresi apkoyun.net

Les Textiles ( Cıplak Tatil )

Les Textiles
Cıplak Tatil
Yapım Yılı :
2004
Lisan : 
Turkce Dublaj
Tür :
 
Komedi / Dram / Erotik
Yönetmen :  
Franck Landron
Oyuncular : 
Barbara Schulz / Alexandre Brasseur / Zoé Landron /Félix Landron / Magali Muxart / Jackie Berroyer /Sonia Vollereaux / Simon Bakhouche / Angélique Thomas / Philippe Cura / Camille Bonardi / Xavier Aubert / Emmanuelle Bataille / Stéphane Coulon /Sophie Noël
Hikaye:
Bütün kış çalışmaktan bunalan Olivier ve Sophie'nin en büyük hayali bir yazlık ev alabilmektir. Bir gün gazete Fransız Riviera'sındaki bir adada onda bir fiyatına satılığa çıkan bir yazlık ev ilanı görürler. Olivier, Sophie'nin şüpheci yaklaşımlarına aldır maksızın evi satın alır ve ailecek tatile çıkarlar. Fakat acele ettikleri için ufak bir detayı gözden kaçırmışlardır. Evin bulunduğu ada çıplaklar adasıdır.  



  • Les Textiles VK dan izle

26 Mart 2014 Çarşamba

GeoNET GPS Navigator Android Apk indir

GeoNET GPS Navigator v8.0.427 APK

GeoNET GPS Navigator Açıklama

,Geonet - farklı tedarikçiler ve üreticilerin navigasyon haritalarının kullanımını sağlayan yeni nesil GPS navigasyon:
★ Maps OSM - projeden ücretsiz global harita kapsamı sistematik güncellemeleri ve Reissues OpenStreetMaps.
★ Haritalar BURAYA - NOKIA gelen haritaların koleksiyonunu ödedi.
★ Maps navigasyon hizmeti SitiGID "ayna" ve düzenli deliller ile.
★ Haritalar ulusal üreticileri.
Haritalar farklı miktar, fiyat, kullanım şartları ve güncellemeleri vardır. Geonet kullanıcı ilginç topraklarında uygun kartografik kapsama seçer. Haritalar üzerinde derece, ve test dönemi kısa bir açıklama temsil eder.
Geonet haritaların kullanımı ve iletişimin yokluğunu sağlayan, aynı zamanda önemli ölçüde bant genişliği tasarruf sağlar kalıcı bir İnternet bağlantısı gerektirir tarayıcılara Çevrimdışı aittir.
Navigasyon yazılımı geonet diğer ayırt edici özellikleri şunlardır:
☆ düzgün çalışma ve yüksek hızlı rota bina
En modern cihazlarda donanım hızlandırması için tam destek. Bir harita ile yüksek hızlı çalıştırma. Hatta anlık rota planlama "blokları."
Günlük güncellemeler (çevrimiçi prova) ☆ kartları
Güncel verileri kullanmak için reissue kartları için beklemek gerekmez. Haritalar (yol kapanışları, "tuğla", tek yönlü trafik, dönüş sınırlamaları ve çok daha fazla) yol koşullarında değişiklikler her gün karta gönderilen ve otomatik rota oluştururken dikkate alınır.
☆ patentli yönlendirme algoritmaları hesabı, trafik sıkışıklığı dikkate alarak
Rotayı hesaplarken, GPS navigasyon Geonet patentli bir algoritma dikkate (yönlerde fiş) hareketin yönünü alır "Jam 2" kullanır ve trafik sıkışıklığı ile ilgili verilerin yokluğunda - trafik sıkışıklığı ile ilgili bir istatistiki bilgi.
yol (servis dinamik PRI) hakkında tehlikeleri ☆ Uyarı
Navigasyon programının tüm kullanıcıların harita üzerinde görmek Geonet ve sesli hareket yolu boyunca yollarda farklı etkinlikler hakkında haberdar edilecektir (DPS / STSI pusu, tehlikeli alanlar - bilgi RosYama kullanımı dahil kuyular (), yerel trafik kazaları, trafik sınırda sıkışmaları ve diğer pek çok şey).
☆ STSI Radar
GPS navigasyon Geonet avans DSS / GAI ve radarları ile birlikte sabit kameralar yüklü portatif radarların sürücüler uyarır.
☆ Service "Arkadaş" ve "Yorumlar»
Yorum eklemek, onlarla mesajları paylaşmak, onların arkadaşlarının hareketlerinin farkında olun, planı birlikte gezileri.
☆ Servisi «SOS»
Doğrudan program menüsünden bir kamyon çekici, teknik yardım ve diğer acil servisleri aramak için uygun bir fırsat uygulanmaktadır.

Ekran Görüntüsü 


Apk indir

Rar Şifresi apkoyun.net

www.tazedirekt.com -Doğal,taze ve keyifli alışverişin adresi


Geçen cumartesi bizim blog grubu "Tazedirekt"tanıtım etkinliğine davetliydik.Çok keyifli bir buluşmaydı.
Peki Tazedirekt.com nedir- kısacası gıda alışverişinde yepyeni bir çağ başlatan,taptaze,doğal ve katkısız lezzetleri en uygun fiyatlarla kapımıza getiren bir alışveriş sitesidir.Tazedirkt'e benim en çok ilgimi çeken şey et ürünleri oldu, çünkü kendi çifliklerinde büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar doğal besinlerle yetiştirilmektedir.
Ürünler soğuk zincir kırılmadan en taze haliyle ulaştırılıyor.Ben dün sipariş verdim ve bugün ürünlerin istediğim saatte kapıdaydı.
Market alışverişi için harcadığımız tüm zamanlar bize kalabilir artık.Ağır market poşetleri taşımak zorunda kalmiycaz,bir tıkla kapımızda istediğimiz saate ulaşıcak.
Etler kolaylıkla derin dondurucuda saklanabilir.Tazeliği renginden belli.Et dışında sebze ve meyve alışverişi de yapabilyorsunuz.Her biri özel ambalajlarda bir tık uzağında.

Ayrıca ilk alıverişte böyle hoş bir hediyeleri var,çook teşekkür ederim.
Şimdilik sadece Bursa ve çevresi bu güzel uygulamadan faydalanabiliyor.Sizde güvenle alış verilinizi burdan kolaylıkla yapabilirsiniz.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ünlüler selfie çektirir de biz de çektirmezmiyiz ,hemde alasını yaptık:))
Kitana,Smilena, Hobizu bu da üçümüzün selfiesi.
Poz vermeyi seviyoruz. Tatlı arkadaşlarım benim iyi ki sizi tanımışım.
Annemin eli Zehra ablacımla da poz verdik.
Zuhallimle ikimiz bayılırız böyle poz vermeye,sıcacık arkadaşım beni ❤❤❤
Çok keyifli bir etkinlikti.Tazedirekt ve toplantıyı organize eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.



Renga Renk Samsunglar Telefon 70 TL

Renga Renk Samsung Telefonlar 70 TL. Türkiye'nin her yerine Kargo Bedava.



Detaylı Bilgi için

Gündüz Telefon: 0482 312 54 24
Gece Telefon: 0544 312 54 24

AKSOY YAZILIM GÜVENCESİYLE

Börekitaş



MALZEMELER
1 Su bardağı su
2su bardağı sıvı yağ
aldığı kadar un
Tuz
1 paket kabartma tozu
Kaşar rendesi
İÇİ İÇİN
Közlenmiş 3 adet patlıcan
Kaşar peyniri
Galeta unu
HAZIRLANIŞI
Bir kaba su ,sirke,sıvı yağ ve tuz  koyulur.Kulak memesi yumuşaklığında  bir hamur yapıncaya kadar un ilave edilir. İsteğe göre bir miktar kaşar peynir
rendesi hamura koyulabilir.
İçi için patlıcanlar közlenir soyulup ezilerek suyu süzülür ,içine bir miktar galeta unu eklenir ve kaşar rendesi koyulur.
Hazırlamış olduğumuz hamurdan ceviz büyüklüğünde hamur  alınıp açılır,içine patlıcanlı iç konulup yarım ay şeklinde kapatılır.
170 derecede ısıtılan fırında pişirilir pişmenin yarısında fırından alınıp üzerine kaşar rendesi serpilip tekrar fırına sürülür.

25 Mart 2014 Salı

Infinite Warrior Android Apk Full indir

Infinite Warrior  v1.002 Android Apk 

Infinite Warrior Açıklama

SONSUZ WARRIOR ile RPG bir twist ile Endless Runner nesil oynayın.
Sonsuz Warrior fantezi dünyasında sen kana susamış sonsuz bir düşman saldırıya karşı destansı bir savaş vermektedir.
Swift gerçekleştirerek Hell salmak, iyi zamanlanmış parmak rakipler de bira ve altın, yağma ve Hollywood mücadele koordinatörleri tarafından kaydedilen cesur over-the-top 3D animasyonlar ile ödüllendirilir.
Tam 3d 9 benzersiz ve görsel nefes kesen savaş, savasmazlar.
Kullanım özelleştirmek ve kahraman geliştirmek için hem fantastik yeni silah ve dayanıklı zırh satın almak için para toplandı.
100'den fazla görevler tamamlayarak Warrior seviye ve ekipman parçaları enchant çok aranan güç taşlar ile ödüllendirilir.
"Baş-Start" power-up tetikleyebilir ve nihai Sonsuz Savaşçı olmak için uğraş verirken dört farklı liderler puanınızı ve en iyi arkadaşları artırmak için yollar bulmak için korkunç ejderha çağırın!


Rar Şifresi apkoyun.net

Apk indir