16 Ağustos 2010 Pazartesi

KAŞARLI PATLICAN



MALZEMELER

4 adet patlıcan

1yumurta

1 bardak un

1 bardak galeta unu

250 gram kaşar peyniri

2 adet domates

Kızartmak için sıvıyağ

YAPILIŞI

Patlıcanları alacalı soyun .Halka halka kesip tuzlu suda bekletin .Önce una,sonra yumurtaya en son galeta ununa batırıp kızgınyağda kızartın.Hiç yağ çekmiyor içi kuru kalıyor.Daha sonra kaşarı, patlıcan sayısına göre kesin ve bir patlıcan bir kaşar koyup üzerine dilimediğimiz domateslerimizi koyup kürdanla sabitleyip ısıtılmış fırına verin kaşarlar erimeye başlayınca fırından çıkartıp sıcak servis yapın .

NOT: KAYNAK ANNEM MUTFAKTA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder